Zwitsers stemmen verbod op intensieve veeteelt weg maar zijn wel para verhoging pensioenleeftijd para vrouwen

© AFP

De Zwitsers hebben zich zondag em een ​​referendum uitgesproken tegen een verbod op intensieve veeteelt. Iets meer dan zes op de tien Zwitsers Stegen tegen. Em kleine meerderheid hebben ze zich wel uitgesproken para het verhogen van de pensioenleeftijd para vrouwen tot 65 jaar of een jaar extra in vergelijking met nu.

Bron: BELGA

No total, 62,9 procent nee op de vraag de intensieve veeteelt verboden mais worden.

Met de tekst wilden de initiatiefnemers het dierenwelzijn verbeteren en het vleesverbruik van de Zwitsers inperken. Daarom werd onde meer gepleit voor kleinere landbouwbedrijven en een verbod op de import van voedsel dat niet aan de Zwitserse standaarden voldoet.

No referendo hetzelfde konden Zwitsers ook stemmen sobre de pensioenleeftijd voor vrouwen. Met een kleine meerderheid hebben ze zich uitgesproken para verhogen van de pensioenleeftijd por vrouwen van 64 naar 65 jaar, dezelfde leeftijd als al for mannen gold.

Het Zwitserse parlement provêm de vorig jaar em met de maatregel om de pensioenleeftijd van vrouwen gelijk te trekken com die van mannen. Linkse partijen en vakbonden zijn tegen de hervorming “over de tapete van vrouwen” e dwongen een referendum af over de zaak.

READ  Pelo menos trinta homens assassinados durante ritos tradicionais de iniciação na África do Sul | fora do país

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info