“Zwarte zaterdag” op de weg em Frankrijk, ook Elders in Europa Lange files verwacht

Heel wat autoreizigers riskeren komend week dus sowieso in de file te staan. “Voor wat vertrekkende reizigers betreft, vertrek het liefst op zondagnamiddag of op mandag als je die mogelijkheid hebt. Om terug te komen, wacht je beter tot na het week. Dan heb je veel minder het.”

Verder raadt Touring aan om er zeker voor te zorgen dat je technisch in order is, zodanig dat je zelf geen nieuwe file veroorzaakt door panne. “Wegens de hitte moet men rekening houden met het koelsysteem dat op volle kracht zal werken”, zegt Danny Smagghe van Touring. Weten dat mensen volop de airco gebruiken, maar je moet daar toch een beetje spaarzaam in zijn want anders kan je bije een band een versleten batterij. moeten in orde zijn, want je kan een klapband krijgen door de hitte.”

Je moet niet alleen op jewaen letten, maar ook op jezelf en je passagiers. “Stop zeker om de twee uur om de benen te strekken en de vermoeidheid weg te krijgen salário. Vermoeidheid é mesmo slecht als een teveel um álcool. En drink op tijd, zorg er dus voor dat inrank dat jetd.”

READ  Mysterieus Havana-syndroom mogelijk tóch veroorzaakt door 'elektromagnetische energie' | Buytenland

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info