Zware explosies op Russische luchtmachtbasis op de Krim, toeristen op nabijgelegen strand slaan op de vlucht

Zware explosies op Russische luchtmachtbasis op de Krim, toeristen op nabijgelegen strand slaan op de vlucht © Reuters, Twitter

Abra a batalha militar na porta Rusland geannexeerde Krim hebben zich dinsdag meerdere explosies voorgedaan. Op videobeelden valt te zien hoe een rookpluim tot quilômetros ver te zien was. Ook vele toeristen op een nabijgelegen strand zagen de rookpluim, waarna velen van hen op de vlucht sloegen. Volgens de plaatselijke autoriten viel er én dode.

Bron: Belga, BBC

De ontploffingen op de base Saki vonden plaats nabij Novofedorovka. Volgens het Russische ministerie van Defensie é er vliegtuigmunitie ontploft en brak er brand uit. Er é geen sprake van een aanval op het munitiedepot van de base. Zowat dertig mensen werden geëvacueerd.

Eén iemand kwam om het leven. Er was ook sprake van vijf gewonden, onder wie een kind, ten gevolge van glasscherven. Volgens het Russische Defensieministerie é er geen schade aan de vliegtuigen. De Russische Vereniging van Touroperators zegt dat er ook geen slachtoffers of gewonden onder de toeristen op een nabijgelegen toeristisch resort zijn gevallen.

Moskou saiu da Oekraïense schiereiland de Krim em 2014.(km)

READ  "Emmanuel, doe het niet!": boerin gaat viraal door haar camerahatende emoe | Buytenland

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info