Zwangere vrouw haalt Roe v. Wade aan om onder verkeersboete uit te komen

Een 32-jarige vrouw no estado americano do Texas moet 215 dólares boete betalen, omdat ze dez onrechte gebruikmaakte van de carpoolstrook. Haar argumento? Ze is zwanger en als een ongeboren kind meetelt als person, dan waren ze met twee in de wanger.

Brandy Bottone, uma vez que 32-jarige você viu no estado americano do Texas, tente abrir uma maneira criativa ao ouvir verkeersboete uit te komen. Toen ze op de carpoolstrook reed op de Central Expressway em Dallas, werd haar gecontroleerd door de wegpolitie. O agente wilde weten de ze een passagier tinha, zoals de wet dat voorschrijft. ‘Ik zei: “We zijn met twee”’, vertelde Bottone aan O Washington Post. ‘Hij vroeg me: “Hoezo?”’ Daarop wees de vrouw op haar 34 weken zwangere buik. ‘Bebezinha é hier bij mij’, antourdde ze.

De agente gingen niet mee in the redenering en zeiden dat er zich toch echt ‘twee lichamen buiten het lichaam’ horen te bevinden om gebruik te feito van de carpoolstrook. De Texaanse kreeg een boete van 215 dollar, maar legt zich daar niet bij neer. Ze had de agentn nog uitgelegd dat ‘ze moesten begrijpen dat een levend wezen is, gezien alles dat gaande is met het van Roe v. Wade’. Bottone vecht haar boete aan voor de rechtbank. ‘Met wat geluk komt ze voor een rechter die haar creativiteit beloont’, duidt een advocaat haar zaak in O Posto.

Texas é een van de 13 staten die een zogenaamde lei de gatilho klaar tinha staan ​​​​die strengere abortuswetten invoerde zodra Roe v. Wade geschrapt werd. Bottone zelf gelooft dat vrouwen hun eigen keuzes horen te maken, maar dat ze ‘niet per se pró-escolha é’. Toch vindt ze dat ze het recht had om op de carpoolstrook te rijden. Dat escritura ze ook al toen ze zwanger foi van haar inmiddels zes jaar oude zoon, verklaart ze. Dat zoontje era overigens de reden dat ze de rijstrook had gekozen. Ze haastte zich om hem op te halen.

READ  Russische buitenlandminister wil datum prikken om te bellen met Amerikanen

Continue lutando contra esse bilhete‘, tweette politicus Brian Harrison, morreu em Texaanse Huis van Afgevaardigden zetelt. ‘Ongeboren baby’s zijn personen (en dus ook passagiers), en horen ook zo behandeld worden door of wet in Texas. Ik zal aan wetgeving werken om dit te verduidelijken.’We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info