Zuinig Charleroi gaat op en over tienkopig AA Gent | Jupiler Pro League 2022/2023

 1. 40′ – Rood – Joseph Okumu
 2. 37′ – Doelpunt – Ryota Morioka (1 – 1)
 3. 24′ – Geel – Joris Kayembe
 4. 22′ – Doelpunt – Hong Hyun-seok (0 – 1)
 1. 89′ – Verv. Ryota Morioka porta Amirhossein Hosseinzadeh
 2. 89′ – Verv. Daan Heymans porta Damien Marcq
 3. 88′ – Verv. Isaac Mbenza porta Loïc Bessile
 4. 81′ – Verv. Matisse Samoise porta Andreas Hanche-Olsen
 5. 81′ – Verv. Laurent Depoitre porta Darko Lemajic
 6. 81′ – Verv. Sulayman Marreh porta Vadis Odjidja Ofoe
 7. 73′ – Doelpunt – Adem Zorgane (2 – 1)
 8. 70′ – Verv. Ken Nkuba Tshiend porta Nadhir Benbouali
 9. 70′ – Geel – Daan Heymans
 10. 68′ – Verv. Hugo Cuypers porta Jens Peter Hauge
 11. 63′ – Verv. Marco Ilaimaharitra porta Ali Gholizadeh

AA Gent heeft niets geraapt op het veld van Charleroi. De bezoekers klommen op voorsprong, maar Charleroi maakte gelijk en kon daarna meer dan een helft met een mannetje meer voetballen. AA Gent betaalde een prijs voor de domme rode kaart: Zorgane schonk de thuisploeg de zege en een plek in de top 5.

Charleroi – Gent in een noteendop

 • Sleutelmoment: Een snelcursus hoe jezelf in de voet te schieten. Samoise mikt van dichtbij op de lat, Ngadeu verdedigt rampzalig uit bij de 1-1 en Okumu pakt een dwaze rode kaart. Abra um minuto tijd gooit Gent een gunstige 0-1 te grabbel.
 • Man van de Match: Veel te lang ging er de Charleroi te weinig dreiging uit, zelfs tegen tien overblijvers de Gent. De dynamische invalbeurt van Gholizadeh bracht daar verandering. De Iraniër lag conheceu een actie aan de basis van de winnende goal.
 • Opvallend: Charleroi tinha zijn vorige twee thuismatchen verloren. Dat het dan net tegen Gent kon winnen, é op zijn minst opmerkelijk. De Buffalo’s waren ongeslagen em hun laatste dertien competitiewedstrijden op verplaatsing.

Gent geeft 0-1 veel te gemakkelijk uit handen

Charleroi en Gent dado elkaar geen ruimte. Het duurde dus lang vooraleer er een kans te zien was op Mambourg, maar die kon meteen tellen. Hong kopte aardig in, al had de debut doelman Patron er een iets sterkere arm tussen kunnen steken.

Met de 0-1 foi o zwaarste werk opgeknapt para bezoekers. Die zouden zich een van dichtbij gemiste kans van Samoise wel snel beklagen. Na slecht uitverdedigen van Ngadeu kon Morioka ongedekt de gelijkmaker in doel koppen. Het werd snel erger voor Gent, quero Okumu liet zich opnaaien door een vervelende Mbenza en pakte rood.

Charleroi kreeg meer dan een helft de tijd om de tien man van Gent te overrompelen, maar kwam bijzonder moeilijk tot kansen. De 2-1 kwam er toch, ele conheceu een portie geluk. Zorgane loodste een aflegger, die voor Morioka bedoeld was, door een bos aan spelers naar de benedenhoek. Daarna era het voor de thuisploeg een koud kunstje om de voorsprong vast te houden.

“Moeilijk conheceu tien tegen elfo”

 • Adem Zorgane foi recebido por 2-1 de matchwinnaar para Charleroi. “Nós zijn blij conhecemos deze zege, en ze é verdiend. Tegen Club Brugge também temos onze kwaliteit, maar waren nós niet volwassen genoeg. Vandaag hebben nós chegamos e dat onze fouten geleerd hebben. kalm gibleven en hebben ele foi aangepakt.”
 • Laurent Depoitre oogde, net als heel Gent eigenlijk, wat loom. “Tot op het halfuur hadden wedstrijd nochtans onder control. Maar met tien tegen elf e met de match van donderdag in de benen was het moeilijk.”
 1. tweede heft, minuut 96 match afgelopen
 2. tweede heft, minuto 96. Einde! Gent verliest em Charleroi, en dat heeft het in grote mate aan zichzelf te wijten. Na de 0-1 de Hong ging het helemaal mis voor de Buffalo’s. Morioka maakte gelijk, Okumu pakte rood en Zorgane velde na de rust het verdict. .
 3. tweede helft, minuto 93. De helft van de toegevoegde tijd é verstreken. Charleroi lijkt zijn schaapjes op het droge te hebben. .
 4. tweede helft, minuto 90. De tijd begint nu echt te dringen voor Gent. .
 5. tweede helft, minuto 89. Vervanging bij Charleroi, Amirhossein Hosseinzadeh erin, Ryota Morioka eruit
 6. tweede helft, minuto 89. Vervanging bij Charleroi, Damien Marcq erin, Daan Heymans eruit
 7. tweede helft, minuto 88. Vervanging bij Charleroi, Loïc Bessile erin, Isaac Mbenza eruit
 8. Patron blijft liggen. Doelman Patron Steelt wat tijd door te blijven liggen na een duel with Lemajic. Die laatste krijgt een beker bier tegen zijn achterhoofd, not bene uit het Gentse vak. . tweede heft, minuto 87.
 9. tweede helft, minuto 86. Gents balverlies luidt een prik van Charleroi in. Gholizadeh stuurt Benbouali diep, de Algerijn mikt hard op Roef. .
 10. tweede helft, minuto 83. Gent probeert wel iets te doen aan die achterstand. Floris Geerts.
 11. tweede helft, minuto 82. Invaller Gholizadeh heeft een ferm aandeel em voorsprong van Charleroi. Bijna breidt hij die nog uit ook, maar hij kraakt zijn schot. .
 12. tweede helft, minuto 81. Vervanging bij KAA Gent, Andreas Hanche-Olsen erin, Matisse Samoise eruit
 13. tweede helft, minuto 81. Vervancing para KAA Gent, Darko Lemajic erin, Laurent Depoitre eruit
 14. tweede helft, minuto 81. Vervanging bij KAA Gent, Vadis Odjidja Ofoe erin, Sulayman Marreh eruit
 15. tweede heft, minuto 81. Kums mikt over. Weer een kansje para bezoekers. Kums krijgt tijd, maar doet er te weinig mee. Tijd voor een drievoudige Gentse wissel. .
 16. tweede helft, minuto 78. Morioka perdeu e schot als Zorgane bij de 2-1. Roef heeft er deze keer meer zicht op en gaat gepast plat. .
 17. tweede helft, minuto 76. Patron gooit zich op de bal vooraleer Hong er iets mee kan doen. Gent geeft nog niet op. .
 18. heft de tweede, minuto 73.
 19. Doelpunt tijdens tweede helft, minuto 73 porta Adem Zorgane van Charleroi. 2, 1.
READ  Kortrijk-kapitein D'Haene é scherp: "Isto é een schande voor de Jupiler Pro League" | Jupiler Pro League

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info