Zorg, onderwijs en kinderdagverblijven tellen sinds dezembro meeste coronabesmettingen | Binnenland

No setor de zorg, ele pode ser usado em kinderdagverblijven zijn de voorbije weken het hoogste antal besmettingen geteld. Dat blijkt uit een nieuw rapport van professor arbeidsgeneeskunde Lode Godderis (KU Leuven e IDEWE). De drie sector staan ​​al sinds dezembro garant para meeste besmettingen.

O relacionamento começou durante o período de 22 de fevereiro a 7 de março. Uma mão de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano, gekoppeld aan data van de sociale zekerheid en uit de contacttracing, você pode ver o setor com outras palavras. De cijfers worden bekeken aan de hand van de veertiendaagse incidentie, dus het aantal bekeken por 100.000 mensen.

Skiverlof

De resultten liggen in de lijn van de verwachtingen, zegt Godderis. O setor waarin een nauw contact é encontrado também, zoals de zorg en de kinderdagverblijven, zijn nog steeds goed voor het hoogste aantal besmettingen. Waar er voor de jaarwisseling meer besmettingen voorkwamen in the basic-en the secundair onderwijs, é o que significa einde van de exames het geval voor het hoger onderwijs. “Nós fizemos o efeito do último semestre no skiverlof em fevereiro.”

Werkende bevolking

In de totale werkende bevolking bedraagt ​​​​de incidente tijdens de gemeten periode 1.051. In de vorige periode, van 8 tot en reuniu-se em 21 de fevereiro, lag de incidentie nog op 1.701. De daling van het aantal besmettingen zet zich dus door in de werkende bevolking, maar de snelheid van de daling vertraagt ​​​​wel. In de algemene bevolking bedraagt ​​​​de incidente tijdens deze periode 795. Er gaat dus nog steeds meer virus rond in de werkende dan in de algemene bevolking.

READ  Europa schippert com begrotingsregels com dubbelzinnigheid tot gevolg

Chemie

Een opvalend resultat uit het rapport komt uit de chemische industrie, dat een zesde plaats inneemt in de lijst met sectoren met de meeste besmettingen. Em het vorige rapport belandde die industrie nog op de elfde plaats. De stijging é volgens professor Godderis te wijten aan een clusteruitbraak, en niet zozeer aan specifieke werkomstandigheden. “Een sector met relatief weinig besmettingen die met een cluster te maken krijgt, kan al snel een grote impact hebben.”

Gegevens uit de contacttracing wijzen er tot slot op dat er een stijging em antal besmettingen é opgetekend no bepaalde sector. Het doet vermoeden dat de kentering is ingezet. Volgens Godderis é daarom nog altijd aangewezen voorzichtig en waakzaam te blijven, en de algemene gezondheidsregels te blijven hanteren.

Veja:

ENTREVISTA. Iedereen raakt vroeg of laat besmet met corona. Waarom zouden we nog voorzichtig zijn? Peritos leggen uit (+)

“Gelukkig beseft hij niet hoe akelig het was”: kleine Federico (4) wint zware strijd na levensbedreigende reactie op corona (+)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info