Zoon van Koen De Bouw duikt em ‘Personal Trainers’: “Het is me niet om extra klanten te doen, er is al een wachtlijst”

Não há nenhum calcanhar que começou com Xander De Bouw no lado de fora, onde conheceu sua própria academia, e passou para o The Basement heet. Hij krijgt zangeres Emma Bale sobre o vloer, net als zijn vader Koen, als die wat kilo’s moet kwijtspelen voor een nieuwe rol. “Ik studeerde KMO-management, omdat ik al vroeg besefte dat ik wou ondernemen”, legt Xander uit. “Maar pas later besefte ik dat ik er mijn grootste passie moest bij betrekken: gezondheid en fitness.”

De Bouw era daar al tien jaar mee bezig. “Aanvankelijk om spiermassa bij te kweken. Ik foi een gezonde tiener, maar ik começou a conhecer fitness omdat ik último tinha van ondergewicht. Krachttraining foi volgens de dokter de enige manier om bij te komen. Maar ik gebruikte methodes die mijn gezondheid verzwakten, zoals shakes bebido en veel eiwitten eten. Ik foi voortdurend misselijk, ontwikkelde allergieën en tinha eczema. Spijsverteringsproblemen en oververmoeidheid kwamen erbovenop. Ik volgde fitnessgoeroes no Instagram e YouTube são os que mais gostam de treinar. Maar ze berokkenden mijn gezondheid meer schade dan wat anders.”

Xander trok naar de dokter, maar dat bracht weinig soelaas. “Een crème deed de huiduitslag mesmo verdwijnen, maar het eczema kwam até snel weer terug. Logisch: dokters pakken hier de gevolgen van een problem aan, maar niet het problem zelf.”

Xander ajudou zangeres Emma Bale om te gaan met de stress por een optreden. © Play4

Uiteindelijk belandde De Bouw bijeen oosterse geneesheer. “Hij bekeek mijn lichaam en wist meteen te zeggen welke organen er uit balans waren. De manier waarop hij beschreef hoe ik me voelde, was er boenk op. Eindelijk foi er iemand die de vinger op de wonde legde. Hij stelde een voedingsschema op, en na twee weken waren alle kwaaltjes weg. Na amper zeven uur slapen era ik zo fris als een hoentje.”

De Bouw ging in de leer bij zijn geneesheer. “Om meer kennis op te doen over de juiste aanpak voor een gezonde levensstijl. Toen ik dat onder de knie had, wou ik die kennis delen met anderen.

Toen kwam de eerste lockdown eraan, ook de fitnesscenter sloten de deuren. Xander bouwde de kelder van zijn huis, foi para ongeveer 150 vierkante meter, om tot een gym. “Eerst voor mezelf, maar al snel besloot ik ook anderen te trainen. Ik hielp enkele kennissen voort, en de mond-tot-mondreclame leve me zoveel klanten op dat ik zelf geen reclame meer moest made. Andere mensen coachen é nu sinds anderhalf jaar een fulltime bezigheid voor mij.”

Roeping gevonden

De Bouw hanteert een holistische aanpak: niet de sintoma behandelen, maar wel de oorzaak. “De oosterse geneeskunde kijkt in de eerste plaats naar wat de ziekte of het problem heeft veroorzaakt. Mijn aanpak richt zich op de juiste balans tussen lichaam en geest, waardoor het problem zich niet meer manifesteert.”

De twintiger heeft zijn roeping gevonden. “Omdat ik destinijds aan den lijve ondervonden heb hoe het is om constante moe de ziek te zijn. Het geeft me voldoening om mensen aan een optime gezondheid te helpen. Essa é a água mooiste.

Mensen van alle leeftijden vinden de weg naar The Basement. “Tijdens een consultatie overloop ik de elf basisprincipes voor een goede gezondheid die ik zelf opstelde op basis van de oosterse filosofie. Met wat daaruit komt, ga ik aan de slag om de leefstijl van mijn klanten te verbeteren, zowel op het vlak van voeding als trainingstechnieken.”

Personal Trainers zal wellicht mensen nieuwsgierig feito. “Maar het is mij niet per se om extra klanten te doen”, zegt Xander. “Er is al een wachtlijst. Você pode trabalhar com um esquema de treinamento on-line. Ik ben gezonde voedingssupplementen en online cursussen aan het ontwikkelen om nog meer mensen te kunnen helpen.”

Personal TrainersPlay4, 21.15u

READ  bits de propriedade. Cachorro do Príncipe Carl Philip e Princesa Sofia resgatado e Princesa Beatrix longe | Propriedade

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info