Zoon van ex-Rode Duivel: “Als het bij Club niet lukt, dan wel ergens anders” | Voetbal24

Zoon van ex-Rode Duivel:

Maio 28 mar 2022 – 08:30 I door Redactie

Bij Club Brugge hebben ze het nu wel door. De manier om de kern op een relatief goedkope manier te versterken is inzetten op de jeugdwerking.

Naar het voorbeeld van Charles De Ketelaere. En er zit nog wel wat aan te komen bij Club NXT, de beloftenploeg van blauw-zwart. Romeo Vermant bijvoorbeeld, de 18 jarige zoon do ex-Rode Duivel Sven Vermant.

Vorig se estreiou hij als prof in 1B met Club NXT e antes de zijn uitstekende presties werd hij em janeiro abaixo e een contract tot 2024. Revista Esporte/Voetbal gaat hij verder in op de hoge verwachtingen die er rond hem heersen.

Dat heeft te maken met het feit dat hij jeugdinternational is, maar uiteraard ook omwille van de naam van zijn vader. “Iedereen gaat ervan uit dat het druk met zich meebrengt en dat mensen je voortdurend vergelijken”, aldus Romeo. “Maar zo ervaar ik het niet.”

“Ik ben mijn papa niet, ik ben Romeo”, vervolgt hij in het maandblad. “Onze carrières staan ​​los van elkaar. Of het zal lukken, valt te bezien, maar het is mijn ambitie om een ​​nog mooiere carrière te hebben dan hij.”

Sentimentaliteit

Al beseft Vermant maar al te goed dat dat geen garantie é. “Blauw-zwart zit in ons hart, maar ik ben nuchter genoeg om te beseffen dat er in het moderne voetbal geen plaats is for sentimentaliteit. Als het bij Club niet lukt, dan breek ik door.”

READ  Martinez parte de Meunier e Castagne, no Boyata | Eliminatórias para a Copa do Mundo da UEFA de 2022

segunda-feira, 28 de março de 2022

dia 27 de março de 2022

26 de março de 2022

READ  Hein Vanhaezebrouck sobre toekomst: "Nee, er is nog geen beslissing" | Jupiler Pro League

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info