Zo wil WhatsApp groepen overzichtelijker feito

Porta Belga


Via «comunidades» kunnen beheerders verschillende groepen com elkaar linken. Gebruikers die lid zijn van een van die groepen, kunnen zelf kiezen aan welke e groepen binnen de “community” ze al dan niet deelnemen. Alleen beheerders zullen in staat zijn om de hele “community” tegelijk aan te spreken.

Met de ingreep hoopt WhatsApp groepen overzichtelijker te feito. «Gewoonlijk heb je een groepschat voor de hele buurt», geeft productmanager Jyoti Sood também voorbeeld. «Die wordt gebombardeerd met verschillende onderwerpen.» Door een “community” é feito, você pode fazer o que quiser. Ze zouden bijvoorbeeld aparte gesprekken kunnen voeren over het ophalen van kinderen van school, evenementen of hobby’s. Zo hoeven buurtbewoners geen berichten te doorploegen sobre onderwerpen die hen niet interesseren.

Geen rede social

WhatsApp blijft bem como chatdienst e vervelt em todas as redes sociais, benadrukt productdirecteur Alice Newton-Rex. Het zal niet mogelijk zijn om «communities» op te zoeken. «Beheerders kunnen alleen mensen toevoegen van wie ze het telefoonnummer al hebben.» Er komt ook een “doordachte” op het antal leden van een “community” en het doorturen van berichten om “informatieoverbelasting” te vermijden.

Om de privacidade de gebruikers te beschermen zullen telefoonnummers binnen een “community” overigens niet zichtbaar zijn para outros. Dat is alleen, zoals nu al, het geval voor wie samen in eenzelfde groep zit.

READ  Um buraco negro está escondido em um grupo de estrelas fora de nossa Via Láctea

Emoji-reacts

Whatsapp rolt een reeks e outros verbeteringen aan groepsgesprekken uit: emoji-reacties op berichten ou overbodige chats te vermijden, groepsbeheerders zullen berichten van anderen voor kunnen verwimgaederen gig ern 2 deelnemen aan spraakgesprekken. «Deze functies komen in de volgende weken en maanden uit, los van de Communities», aldus Sood.


We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info