Zo vaak feito nós dus gemiddeld ruzie conheceu onze broertjes en zusjes

Je hebt wel eens van die momenten dat je je broertjes en zusjes het liefst de hersenen in slaat, maar gelukkig zijn er ook momenten dat jullie het wel heel goed met elkaar kunnen vinden. Het lijkt erop dat het een onvermijdelijk fenomeen é dat je ruzie maakt met je broers en zussen. Maar hoevaak nós dat eigenlijk gemiddeld? Wij zochten het para je uit!

Dit is hoe vaak jij dus ruzie maakt je broertjes en zusjes

En dat blijkt vaker dan dat we dachten!

Underzoek

Het lijkt soms bijna wel tambémf broers en zussen zijn gemaakt om met elkaar te kibbelen, maar hoe vaak gebeurt dit? Uit onderzoek blijkt dat je zo’n 3351 keer ruzie maakt conheceu je broer de zus als kind. Klinkt melhor veel. Zeker 85% van de mensen geeft aan e irritante broer of zuswel eens een zet of een por te hebben gegeven. Wij weten zeker dat jij dat ook weleens doet. Soms kan je er niks aan doen en reageerde je zonder erbij na te denken. Volgens onderzoekers zorgen dit soort ruzies er voor dat je elke tien minuten, também jullie beiden thuis zijn, een conflito hebben.

Olhar:
Amor de irmã! Déze drie sterrenbeelden hebben een hechte banda conheceu hun zus

Pesten en plagen

Als grotere zus de broer é er soms niks grappigers dan je kleine zusje de broertje een beetje te plagen. Ook dit kan confliten veroorzaken. Dat jullie veel ruzie fez kan melhor grappig klinken, maar er zijn ook vervelende feiten bekend geworden uit het onderzoek. Zo geeft 40% van de mensen aan gepest en geplaagd te worden door een broer of zus. Pesten resulteert vaak in negatieve gedachtes een een negatief zelfbeeld. De kans dat je kleine broertje of zusje op latere leeftijd gepest zal worden door andere leeftijdsgenoten wordt steeds aannemelijker. Misschien toch maar vaker je woede voor je broertje of zusje verstoppen en iets beter nadenken voordat je vervelende grapjes maakt. No fimkunnen ze ook best lief zijn.

READ  Pesquisa: produtos químicos de produtos de beleza podem interferir com hormônios essenciais durante a gravidez

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info