zo houd je je laptop e smartphone veilig

O laptop e o smartphone são palavras em qualquer lugar zona. Nós prijzen onszelf gelukkig dat ween zomerse week hebben na de herfstzomer van vorig jaar, maar daar zijn onze techgadgets aanzienlijk minder blij mee. Zeker nu we meer kansen krijgen om thuis te werken é de kans groot dat je je laptop openklapt op de tuintafel in plaats van de keukentafel. Maar die é wel erg zonnig. Zo zorg je dat je tech veilig blijft.

De zon: gevaarlijk para eletrônica

Misschien vraag je af waarom de zon zo gevaarlijk é para je eletrônica. Isso é echter niet zomaar én ding. Sowieso zal de baterijduur em een ​​rap tempo achteruit gaan, waardoor je je apparaat minder lang kan gebruiken. Op langere termijn kan het de bateria zelfs onherstelbare schade toebrengen, waardoor deze de mogelijkheid om op te laden kan verliezen. Daarnaast kan je apparaat oververhit raken. De bateria kan zelfs gaan lekken da marca vliegen, al moet je het dan waarschijnlijk wel heel bont maken.

Telefones Veel geven het ze to the heet worden, enerzijds door een waarschuwing e anderzijds door het sluiten van veelvragende apps zoals game-apps do Spotify. Bij meer dan 35 graden gaan diversos gadgets zelfs gewoon uit uit veiligheidsoverwegingen. Vergeet ook niet dat je gadgets een aanraakscherm hebben dat ook kwetsbaar é: veel zon op dat aanraakscherm e ook die kan flink wat schade oplopen.

Wil je al die doffe ellende voorkomen? Logis! Conheceu as dicas deze hod je je tech intacta deze zomer.

1. Leg ze in de schaduw

Het is een open deur, maar we moeten het gezegd hebben: zoek met je gadgets de schaduw op. Je kunt vaak wel een schaduwrijke plek vinden en dat é niet alleen fijn para je gadgets, maar ook para je eigen huid. Schaduw maakt echt een heleboel verschil: niet alleen in temperatuur, maar juist die blootstelling aan die directe zonnestralen is vaak funest for gadgets.

2. Veja o caso

Het klinkt gek, want een case is just om je telefoon te beschermen, maar net als de kleren die je aanhebt is zo’n case een extra laag isolatie om het apparaat. Wij doen ook onze kleren uit als heet is, dus in veel gevallen is het ook verstandig om die dikke case van je smartphone af te halen. Dat hangt echter wel af van het waarvan je telefoon é gemaakt no caso: sommige telefoons worden juist heter omdat hun material de zon aantrekt, dus check dat goed.

3. Gebruik een doos

Je kunt een dure notebooktent kopen van iCap, ze bestaan ​​​​echt, maar een veel Hollandsere methode is de kartonnen doos. Het ziet er niet uit, maar je kunt je scherm beter zien en je hebt niet zo snel last van die vreselijke oververhitting. Je kunt een doos gebruiken hem op zijn zijkant te plaatsen. A abertura é dan waar je toetsenbord uitkomt en waarmee je kunt werken, terwijl de resto als een soort overkapping werkt. Sommige flappen van de doos werken zelfs também een ​​soort zonnescherm: ideal.

4. Geef ze een pauze

Schuif die hoge holderheid naar beneden, zet ze mesmo em vliegtuigmodus de laat ze gewoon mesmo uit: je laptop, tablet de smartphone heeft baat bij wat rust. Ze hebben een pauze nodig om bij te komen van die blotstelling aan dat licht en die warmte. Bovendien é het ook goed voor jezelf: het is in de zon helemaal niet zo makkelijk om een ​​beeldscherm goed te bekijken, waardoor je gaat knijpen, je extra moet concentreren of sneller te dicht op ten het zicherm. Geef je ogen dus ook até mesmo wat ontspanning door ze weg te houden van het scherm.

5. Kies para um filtro de privacidade

Filtros de privacidade para je laptopscherm zijn vrij duur, zeker omdat het ‘gewoon een blad plastic’ is, maar ze zijn wel effectief. Zo gaan ze een lichtreflectie tegen en zorgen ze in de trein dat de persoon naast je niet op je scherm kan meekijken. Ele não tem nenhum filtro de privacidade e é o resto do seu laptop, mas não há mais ninguém na zona. Bovendien moet je een goede hoek vinden, quero som zie je porta het privacyscherm minder op je scherm omdat het erg donker is. Desondanks wilden nós deze optie toch mesmo noemen, quero het gaat zeker op je scherm wel degelijk zonlicht tegen.

Zonne-apps

É melhor usar os gadgets te beschermen tegen de zon, também como je ze wil gebruiken. Tegelijkertijd kan een smartphone jou op zijn beurt juist heel goed beschermen tegen de zon. Os aplicativos verschillende são executados em sua base de onde você está localizado e waarschuwing, mesmo que você não queira mais nada na região. Denk aan QSun, UVLens e KWF Zonadvies.

Natuurlijk é het allerbelangrijkste om jezelf goed tegen de zon te beschermen, door je goed in te smeren met tenminste factor 30 en eventueel na een paar uur opnieuw te smeren. Thuiswerken in de zon kan heerlijk zijn, maar houd er rekening mee dat die brandende bol op bepaalde uren van deg intensa aanwezig é dan op outro momento, waar de eerdergenoemde apps goed bij kunnen helpen.

Geniet van de zon, maar doe het dus wel veilig.

Laura Jenny

É ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of open toffe plek in de echte wereld. Mario é de man van haar leven,…

READ  Een Israëlische astronoom en zijn partner ontdekten de eerste interestellaire meteoriet die de aarde raakte

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info