Zieke Queen en prinsje steelt de show: zeven opvallende gebeurtenissen tijdens jubileumfeest voor 70 jaar op de troon

1. De gekke bekken van prins Louis

Ele foi dan wel een fest georganiserd para Britse koningin Elizabeth II, toch foi het van de jongste royals die met alle aandacht ging loopen. De kleine prins Louis (4) std donderdag mesmo com zijn broer, zus e ouders langs de koningin tijdens de militaire parade en het overvliegen van de Royal Air Force. En de kleine prins kon het niet laten om heel wat gekke bekken te trekken. Vrijdag en zaterdag foi het prinsje niet aanwezig op alle festiviten, maar tijdens de parade zondag zat hij opnieuw op de eerste rij. Alle ogen en camera’s waren dan ook weer op hem gericht.

2. De afwezigheid van de koningin

De Britse Queen está com 96 anos de idade e dat betekent dat ze ook niet Langer goed ter been is. Donderdag bracht ze lange tijd door op het balkon om de militaire parade te aanchouwen, maar ‘s avonds liet Buckingham Palace weten dat ze vrijdag de speciale kerkdienst in St. Paul’s kathedraal niet zou bijwonen. De koningin tinha “wat ongemak” ervaren en moest rusten. Ook zaterdag foi ze niet aanwezig op de paardenraces van Epsom Derby. Die keek ze live op tv vanuit de zetel.

Tot grote vreugde van de Britten maakte de Queen wel een ato de presença zondag toen ze een drietal minuten op het balkon verscheen na de parade. Deus salve a rainha werd gezongen, ze zwaaide mesmo en ging toen opnieuw naar binnen. Ze liet in een statement achteraf wel weten dat ze “vereerd en diep geraakt” é “dat zoveel mensen de straat op zijn gegaan om mijn platina jubileum te vieren”.

3. De afwezigheid de Harry em Meghan

Niet alleen de Queen foi de grote afwezige tijdens het jubileum, ook prins Harry e zijn echtgenote Meghan Markle waren amper te zien tijdens de festiviten. Ze werden af ​​en toe kort gespot, maar waren op veel evenementen dan ook niet officieel uitgenodigd. Zo mochten ze niet op het balkon verschijnen, omdat enkel nog zij die een functie officiële for het paleis vervullen aanwezig mochten zijn. En ze tekenden ook niet present tijdens het ‘Party at the Palace’-evenement zaterdagavond. Op die dag werd hun dochter Lilibet één jaar en dat wilden ze privé vieren.

© REUTERS

4. Prins Charles bedankt “Mummy”

“Uwe Majesteit, mamãe (“Mamãe”, vermelho.). U bent bij ons geweest in onze moeilijke tijden. Namens ons allen wil ik eer betuigen aan uw levelnslange onbaatzuchtige dienst”, verklaarde de 73 jarige kroonprins Charles zaterdagavond tijdens zijn discurso no evento ‘Festa no Palácio’. “De omvang van de festiviteiten van vanavond en de stortvloed aan warmte en genegenheid tijdens dit jubileumweekend is onze manier om u te bedanken – vanwege uw familie, het land, het Gemenebest en eigenlijk”. “Nós denken aan alles wat u gedaan hebt om het Gemenebest tot een belangrijke kracht voor het goede te maken. U schrijft nog steeds geschiedenis”, ging Charles Verder. “Uwe majesteit, u bent aan onze zijde in moeilijke tijden. En u brengt ons samen om momenten van trots, geluk en vreugde te vieren. U beloofde uw hele leven te dienen en dat blijft u doen. Dat is waarom we hier zijn. Daarom vieren we vanavond fest”, aldus Charles. “Dat, Uwe Majesteit, é waarom, dank u zeggen.”

© REUTERS

5. Corcéis Acteren kan ze nog

Hoewel ze niet veel van de festiviteiten em pessoa kon bijwonen, ganhou de Queen wel opnieuw de harten van vele Britten. En dat porta vooral een sketch conheceu het geliefde beertje Paddington a op de BBC começou quando começou com ‘Party at the Palace’.

No vídeo é te zien hoe het geliefde beertje op de thee komt bij de koningin. En het lijkt daarbij niet zo goed gesteld met de tafelmanieren van Paddington. De ti bebeu hij rechtstreeks uit de kan, die hij vervolgens bijna op de grond laat vallen. De Queen lijkt het allemaal niet zo erg te vinden en besluit zelfs aan beertje Paddington te tonen wat ze al die jaren in haar iconische handtas meedraagt.

© AFP

6. Ok de celebridades waren van de partij

De het nu Victoria e David Beckham Waren morreu een programa de tv rond het jubileum aan elkaar praatten do popster Ed Sheeran morreu een ode kwam brengen aan de koningin en haar overleden echtgenoot prins Philip. De Britse beroemdheden haalden alles uit de kast en waren talrijk aanwezig om het platina jubileum van koningin Elizabeth II te vieren. Passageiros de afgelopen dagen de outras formas de revista: Diana Ross, Elton John, Andrew Lloyd Webber, Lin-Manuel Miranda, Rod Stewart, Kate Moss, Noami Campbell, Bear Grylls, Courtney Love, George Ezra, Heston Blumenthal, Nicole Scherzinger , David Attenborough, Stephen Fry, Julie Andrews, Alicia Keys, Andrea Bocelli,…

© AP

7. Britten en rest van de wereld vierden mee

De Britten kregen para o jubileu especial een verlengd fim de semana. En dus trokken ze massaal naar Londen om de feestelijkheden bij te wonen. Dat volledig gekleed in de Union Jack. Maar ook in de rest van het land, en bijuitbreiding het hele Gemenebest, werd alles in gereedheid gebracht om de 70 jaar op de troon te vieren.

(sg)

READ  Reese Witherspoon está 'irreconhecível' na capa de uma revista, mas a atriz ...

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info