Zes redenen waarom gemberthee goed é voor je gezondheid

Iedere dag koffie é prima en heeft zelfs verschillende gezondheidsvoordelen. Maar er zijn ook veel mensen die zweren bijeen leven zonder cafeïne, dat ook in thee zit. Maar niet in gemberthee.

Mensen met darmproblemen wordt afgeraden om koffie te drinken, en juist aangeraden om gemberthee te drinken. Ook als je slaapproblemen hebt, é koffie niet handig. En Voor de kleur van je gebit is het zwarte goud ook niet bevorderend. Maar genoeg slechte worden over koffie, quero ook wij kunnen daar niet zonder.

Gezondheidsvoordelen van gemberthee

Porta naar de gezondheidsvoordelen van gemberthee. Scrol helemaal naar beneden om te lezen hoe je gemberthee maakt, al is dat zo simpel dat een chimpanzé het ook kan. De gema gezond é? De wetenschap geef antword.

1. Goed tegen misselijkheid

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat gember (thee) een geschikte remedie is tegen misselijkheid, bijvoorbeeld door reisziekte de ochtendmisselijkheid .

Dat laatste gaat nog een stapje verder; sommige wetenschappers geloven namelijk zelfs dat gemberthee helpt tegen misselijkheid als gevolg van chemotherapie, zwangerschap of een operatie. Dat zou te danken zijn aan ‘vluchtige oliën’ en ‘fenolverbindingen’, ook wel gengibre genamd.

2. Prevenir tegen hartziekten

Elke dag een kopje gemberthee zal er niet voorzorgen dat je onmogelijk hartproblemen kan krijgen, maar beschermen tegen bepaalde risico’s doet het wel degelijk, wijst dit underzoek uito. Het voorkomt bijvoorbeeld hoge bloeddruk, bloedstollen, vermindert het risico op een hartaanval, verlicht brandend maagzuur e het verbetert de bloedsomloop.

3. Estabilizar Gewicht em Bloedsuikerspiegel

Em 2012 é er een onderzoek uitgevoerd porta da Universiteit van Columbia onder tien mannen conheceu overgewicht. O experimento? Ze dronken elke dag een kopje gemberthee. Er werd gekeken de hun inname van gemberthee invloed had op hoe verzadigd zijn waren (na het drinken van de thee) en welke invloed dit had op hun hongergevoel. Het onderzoek wees uit dat de mannen minder honger hadden en zich voldaan voelden na het drinken van thee.

READ  Hoe oud, welk geslacht e uit welk landsdeel? Dit zijn de cijfers achter de 606 coronadoden van 2022

Verder werd er gekeken naar de hormoonhuishouding en het metabolismo van de respondenten en zo gezegd zou het dagelijks innemen van gember obesitas wellicht kunnen voorkomen.

Dat heeft onde também é feito o feit dat gember de bloedsuikerspiegel onde o controle houdt (en hoge pieken en dalen voorkomt). Het vermindert de aanmaak van insuline en triglycerides o que é gunstig para homens com diabetes tipo 2.

4. Pijnstillend en ontstekingsremmend

Door of ontstekingsremmende wrking van gember, werkt het pijnstillend tegen bijvoorbeeld hoofdpijn, menstruatiekrampen en pijnlijke spieren.

5. Goed voor je hersenen

Vroeger gebruikte conheceu gember al voor een beter geheugen. Deze studio naar zestig vouwen bevestigt dat gember goed is voor je hersenfuncties. Een dagelijks extract van gember vergroot volgens het onderzoek je reactiesnelheid en je concentratie- en denkvermogen. Een andere estudar naar ratten bevestigt dat gember je geheugen verbetert.

6. Aumente o sistema imunológico

Omdat gember vol zit encontrado antioxidante kan het een flinke impulso geven aan je immuunsysteem en zou het om diezelfde reden ook stressverlagend zijn.

Je kan overigens ook stomen met gember door gember in een pot met heet water te doen. Isso ajuda a verlichtend tegen een verstopte neus. Ook zou gember helpen bij het bestrijden van bepaalde kankercellen, waaronder pâncreaskanker e darmkanker. Zie gember niet als een vervangend medicijn, maar zie het als een gezonde toevoeging aan je diet.

Gemberthee feito

Zorg dat je de gember em kleine plakjes snijdt, hoe kleiner de stukjes hoe meer smaak er vanaf komt namelijk. Sommige schaven de raspen de gember zelfs en hangen de gember in een thee-ei de zeefje. Dan heb je minder gember nodig, para dezelfde lekkere, pittige smaak. Lekkere toevoegingen zijn honing en citroen of sinaasappel.

READ  OMS waarschuwt: “Volgende pandemie zal ontstaan ​​​​porta insecten. Risico wordt groter en groter”

Dit verhaal scheen erder bij onze collega’s van Manners.nl

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info