Zeker twee op de drie vluchten maandag geschrapt, Brussels Airport waarschuwt voor urenlange wachtrijen: “Tot 8 uur”

Steeds meer vluchten die gepland waren op Brussels Airport, worden geannuleerd. Momenteel gaat het om zowat 65 procent van de vluchten, en dat porcentagem zal nog oplopen. Luchthavenuitbater Brussels Airport Company roept vertrekkende passagiers nog eens op om hun reis om te boeken, omdat er urenlange wachtrijen – tot 8 uur – dreigen aan de veiligheidsscreening.

evdgBron: BELGA

De verwachte problemen zijn het gevolg van de nationale actiedag van de vakbonden voor de koopkracht, met een grote betoging in Brussel. Além disso, os zoals het veiligheidspersoneel de G4S en personeel van de bagageafhandelaars, zal er naar aanleiding van de actiedag worden gestaakt. “Daardoor worden er maandag wachttijden tot 8 uur verwacht aan de security screening op Brussels Airport”, zegt de luchthavenuitbater zaterdag. “De huidige situatie betekent dat er heel wat passagiers hun vlucht zullen missen en op de luchthaven zullen stranden tot dinsdagochtend.”

LEI OK. Staking Brussels Airlines 2022: wat te doen indien je vlucht geannuleerd is? (+)

Aan de ene kant roept de luchthavenuitbater daarom passagiers opnieuw op om indien mogelijk niet te vertrekken op maandag en hun vlucht te herboeken. Anderzijds é er overleg com luchtvaartmaatschappijen om zoveel mogelijk vluchten te anularen. Vrijdag foi cerca de helft van de vluchten geschrapt, “en nu zitten we aan zowat 65 procent”, zegt luchthavenwoordvoerster Ihsane Chioua Lekhli. Dat aantal zal nog verder oplopen. Passagiers krijgen de raad de website van hun luchtvaartmaatschappij te checken, “quer palavras nog veel nog veel anulaties verwacht”.

Entre em contato com a Brussels Airlines, com o maior número de voos de destino, as palavras são enviadas para voos extras com voos extras, zegt woordvoerster Kim Daenen. De maatschappij tinha eerder al anangekondigd meer dan de helft van de vluchten te schrappen, maar daar blijft het normal bij. Brussels Airlines vraagt ​​​​de reizigers die maandag wel nog vliegen om zeker 3 uur op voorhand op de luchthaven te zijn en om liefst met alleen handbagage te reizen.

READ  Amazon opent eerste Belgische bezorgcentrum em Antuérpia

LEI OK. OVERZICHT. Staking 20 de junho de 2022 em outros atos : deze impeça kan je verwachten bij NMBS, De Lijn en op Brussels Airport (+)

Wie maandag toch het vliegtuig moet nemen op de luchthaven van Zaventem, krijgt de raad om eten en drinken mee te nemen en indien nodig zijn of haar medicatie. Tegelijkertijd é er de raad om niet extra vroeg naar de luchthaven te komen, maar wel “twee uur vooraf voor een vlucht binnen de Schengenzone en drie uur vooraf voor een niet-Schengenvlucht”.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info