Zangeres Leki mag na zes maanden ziekenhuis verlaten

Zangeres Leki kreeg eerder dit jaar een beroerte. Ze ontwaakte uit een coma, maar era grotendeels verlamd en doof. Na zes maanden revalidatie mag ze het ziekenhuis verlaten. Dat schrijft ze no Instagram.

‘Na zes maanden verlaat ik het ziekenhuis. Rechtstaand, wandelend en veel meer. Toch is de lange, moeilijke weg niet voorbij. Ik zal hier nog steeds drie keer por semana komen en thuis terapia krijgen. Ik kom van ver’, schrijft Karoline Kamosi (44), zoals de zangeres echt heet, no Instagram.

Eerder dit jaar kreeg Leki een beroerte, daardoor mais ze opnieuw heel wat dingen aanleren. Este é o produtor Stef Kamiel Carlens no Facebook.

Het laatste dat ze zich herinnert, is de promotie van haar liedje O Rio, schrijft ze nu op Instagram. Daarna voelde ze zich vijf dagen niet goed, maar ging ze wel gewoon verder met werken. Wat depois werd ze op de vloer van haar woonkamer gevonden en naar het ziekenhuis gebracht. De zangeres belandde zelfs in een coma en kroop door het oog van de naald, schrijft ze. Twee weken lang lag ze op de dienst intensieve zorg. Toen ze wakker werd, was ze grotendeels verlamd en doof. Ok tinha ze última van spraakstoornissen, foi er veel neurologische schade e foi o calcanhar verward.

Eerder dit jaar lag ze ook al in het ziekenhuis door of cerebrale malaria die opspeelde. Goed tien jaar geleden liep de zangeres een eerste keer cerebrale malaria op, de agressiefste en dodelijkste variante die het zenuwstelstel aantast. Ze kroop door het oog van de naald, maar de aandoening verzwakte haar lichaam. Toch bleef ze voortdoen. Optreden, rádio feito als én van de Madammen. Het leidde uiteindelijk tot een fameuze burn-out.

READ  VTM stapelt laage kijkcijfers op

Maar na zes maanden revalidatie gaat het ondertussen weer wat beter met de zangeres. Dat laat ze duidelijk verstaan ​​​​porta een photo te posten waarop ze het ziekenhuis met haar koffer verlaat. ‘Blij dat ik nog leef en elk moment kan vieren’, schrijft ze.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info