Wout van Aert para Parijs-Roubaix: “Als je aan de start staat, kan je altijd winnen” | Paris-Roubaix

De Ronde van Vlaanderen em Amstel Gold Race heeft Wout van Aert aan zich moeten laten voorbijgaan. Leia mais sobre este koersfiets weer op in een van zijn koersen favorito: Parijs-Roubaix.

“Ik ben opgelucht”, vertelt Van Aert na zijn coronabreak. “Ik kan weer een number opspelden en ik maak opnieuw deel uit van de ploeg. Dat is fijn.”

Hoe ziek é de winnaar van de Omloop e Harelbeke geweest? “Niet extreem”, antourdt hij. “Ik heb sintoma van een verkoudheid gehad, maar het was vooral de vermoeidheid die me parten heeft gespeeld.”

“Zelfs na een volledig medisch onderzoek voelde ik me nog redelijk vermoeid. Dat is toch helemaal anders dan bij andere ziektes. Pas de laatste dagen ging het beter. Gelukkig kon ik nog fietsen, een hele geruststelling.”

Jumbo-Visma Speelt Wout van Aert niet uit als kopman. “Niet dat ik nu 5e of 6e sta in de rangorde van de ploeg”, legt hij uit, “maar we zullen morgen zien hoe het loopt.”

“Nós koersen al heel het voorjaar op een mooie manier en kleuren met een antal jongens de finale. Deze keer zal ik misschien een net iets andere schakel zijn”, Denkt Van Aert. “Laat ons hopen dat het lukt.”

“Ik ben niet bang om diep te gaan”, verzekert hij. “Ik heb de testen gedaan die ik mais feito em ook op training heb ik geen problemen gekend. Het gaat me vooral on het conditieverlies. Wat gaat dat geven op het eind een super zware klassieker?”

READ  De sportieve gevolgen van het conflito: welke sporten worden opgeschort in Rusland en Oekraïne? | oorlog em Oekraïne

Maar winnen é mogelijk? “Als je aan de start staat, kan je altijd winnen”, knipoogt de Belgische kampioen.

Um duelo com Mathieu van der Poel? “Dat zou al mijn verwachtingen overtreffen, maar ik hoop vooral dat we met de ploeg de koers kunnen winnen”, besluit Van Aert.

  • 2018: 13e
  • 2019: 22e
  • 2021: 7e

Em 2020 werd Parijs-Roubaix afgelast.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info