“Winnnende renovatie is nu 400.000 euro waard”: zo zit het met de financiële kant van ‘Huis gemaakt’ | Showbizz

televisãoEm ‘Huis gemaakt’ wint éen koppel het huis dat ze zelf hebben gerenoveerd. Een schitterende prijs van om en bij de 400.000 euro, bloed, zweet en tranen tijdens het harde labeurwerk niet meegerekend. Maar wat gebeurt er met de andere panden? Nós recebemos um Amaury Verelst de A. Verelst Development.

Vitória da dupla bekijk hieronder ‘Huis Gemaakt’:

Samen conheceu VTM em het productiehuis gaat projectntwikkelingsbedrijf A. Verelst op zoek naar drie te renoveren winingen. “Bij elk pand checken we of er genoeg te verbouwen valt en er genoeg creatief werk mogelijk is. Tegelijk mag de renovatie te zwaar zijn, ele é bijvoorbeeld niet de bedoeling dat kandidaten zich ook zouden waen aan stabiliteitswerken. Om maar te zeggen dat de voorbereiding heel belangrijk is”, zegt Amaury Verelst. “Als het huiswerk klaar is, kopen wij met de firma de drie gebouwen aan. Voor elk van de huizen hebben nós om en bij de 250.000 euros betaald. Elk pand heeft zijn eigen troeven. Het Antwerpse huis é bijvoorbeeld een kleine stadswoning no centro. Em Koersel está ganhando op een groter perceel met een grote tuin. Deelnemers um programa renovado de huizen en de winnaars krijgen het pand middels een akte por een simbolische euro. Wij betalen ook nog eens de registratierechten voor dat winnende koppel.”

Voor en na: ganhando em Antuérpia uit ‘Huis Gemaakt’ © VTM

“Onze zorg doorheen het programma é natuurlijk dat de verbouwingen op een goeie manier gebeuren. Backstage hebben nós een werfleider die alles opvolgt, zeker naar technieken toe, zodat er zeker geen grote stommiteiten gebeuren. Ik moet zeggen dat de kandidaten het over het algemeen wel goed hebben gedaan. Het winnende pand em Antwerpen é intussen ongeveer 400.000 euros waard. Ik ben twee weken geleden nog eens naar de andere panden gaan kijken en wellicht ligt de waarde na renovatie bij die huizen net iets lager, ik schat dat ze tussen de 360.000 tot 380.000 waard zijn. De bedoeling é om die twee andere huizen te verkopen zodat nós conhecemos dat geld een groot deel van onze investindo kunnen recupereren. Nós obtemos binnenkort een último controle uitvoeren, nakijken de todos os klopts com EPC-attesten, de keuring van gas en elektriciteit enzovoort. Ik vermoed dat ze over vier weken op de markt komen.”

A. Verelst draagt ​​alle risico’s. “Maar dat is het spel hé”, zegt Amaury Verelst. “Voor is het meegenomen dat we in beeld komen. Wij hebben een akkoord met VTM dat een korte spot van ons bedrijf te zien is op televisie; dat é zowat de return die we krijgen. Nós zijn tevreden. Het eerste jaar era nog wat zoeken, maar dit seizoen zijn we beter op elkaar ingespeeld. Er komt echt heel veel bij kijken, maar intussen treffen we al voorbereidingen voor een derde seizoen.”

Veja também: zo ziet het pand in Antwerpen eruit na alle afwerkingen

Bekijk ook: Dit é a transformação completa de seu pai em Beringen

Bekijk ook: Dit is het eindresultaat van het huis in Boortmeerbeek

LEES OK:

Os azarões Cedric e Anaïs venceram hun droompand em ‘Huis gemaakt’: “Nós havíamos onze verliezersreactie al voorbereid”(+)

READ  Mães belgas na Síria querem abandonar seus filhos e exigem voltar para casa

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info