Will Smith verontschuldigt zich bij Chris Rock, maar ook bij eigen gezin: “Jada had daar niets mee te maken”

Sinds em 27 de março de Chris Rock e een mep em het gezicht teve gegeven tijdens de uitreiking van de Oscars, teve Will Smith nit meer van zich laten horen. Daar heeft hij nu verandering in gebracht com een ​​video, waarin hij zich verontschuldigt bij de comediante e bij heel veel andere mensen. “Mijn gedrag foi niet aanvaardbaar”, zegt Smith.

Een memorabel moment foi het, tijdens of uitreiking van de Academy Awards em 27 de março. E um pouco do apresentador Chris Rock sobre Jada Pinkett, do ator Will Smith, escoltando-o no papel do ator. Smith stond recht, stapte het podium op en gaf Rock een slag in het gezicht. “Zwijg over mijn vrouw”, riep hij erna nog.

Sindsdien bleef het erg ainda rond Smith. Para não. Em um vídeo no YouTube verontschuldigt de Rei Ricardo-acteur zich voor wat er die avond gebeurd. “De voorbije maanden heb ik veel nagedacht en veel aan mezelf gewerkt”, staat te lezen bij aanvang van de video. “Jullie hebben veel terechte vragen gesteld en ik heb mijn tijd genoman om die te beanwoorden.”

Wazig

Daarna verschijnt Smith em cena. Hij legt onder meer uit waarom hij zich niet verontschuldigde in zijn speech toen hij zijn Oscar in ontvangst nam. “Het é allemaal wat wazig. Ik zat ergens anders conheceu mijn hoofd. Ik heb daarna wel contact met hem opgenomen, en hij heeft duidelijk gemaakt dat hij niet klaar é om te praten. Wanneer hij dat wel is, zal hij het laten weten. Daarom zeg ik je nu, Chris, ik verontschuldig me voor mijn gedrag, dat niet aanvaardbaar was. Ik ben er voor je wanneer je klaar bent om erover te praten.”

READ  Zo verborg Uma haar deelname aan 'De Mol': “Maand naar Nepal en gsm vergeten” | televisão

Smith verontschuldigt zich ou bij de moeder van Rock. “Ik dacht toen niet goed na en besefte niet hoeveel mensen ik gekwetst heb. Eu me verontschuldig me ook bij zijn familie, ook bij Tony Rock. Nós waren goede vrienden. Waarschijnlijk é dat onherstelbaar beschadigd.”

Niet de juiste manier

De voorbije maanden heeft hij heel veel nagedacht, herhaalt Smith. “En ik kan zeggen dat er geen enkel deel van mij is dat denkt dat wat ik toen deed de juiste manier was om me te gedragen. Geen deel van mij denkt dat je zo moet reageren wanneer je het gevoel hebt dat je beledigd wordt of dat er een gebrek aan respect is.”

Ele foi niet zijn vrouw die hem gezegd tinha dat hij iets mais feito, zegt Smith nog. “Ik heb dat zelf beslist vanuit mijn eigen ervaringen en mijn eigen geschiedenis met Chris. Jada mandou fazer daar niets mee te. Het me cuspiu, schat. Ik wil me verontschuldigen bij mijn kinderen en gezin para alle aandacht die ik op ons gevestigd heb. Todos os outros genomineerden: het breekt mijn hart dat ik jullie moment verstoord heb. Ik zie de ogen van Questlove (baterista do The Roots, nvdr) nog zo voor me: me verontschuldigen is eigenlijk niet voldoende.”

Smith zegt het te hate dat hij mensen ontgoochheld heeft. “Het me veel pijn, psychologisch en emocionaleel, dat ik me gedragen heb op een manier die niet overeen stemm met het beeld dat mensen van mij hebben. Ik heb veel spijt en probeer dat te zijn zonder me te schamen voor mezelf. Ik ben ook maar een mens en heb een fout begaan. Ik probeer me niet te zien als um pedaço de merda.” Zijn boodschap aan mensen die naar hem opkeken para het gebeurde? “Ik weet dat het verwarrend was, ik weet dat het schokkend was, maar ik beloof je dat ik me ertoe verbind voortaan weer licht, liefde en vreugde in de wereld te brengen. Als je volhoudt, kunnen weer vrienden worden. Que lindo ik jullie.

READ  Os fãs gostam de te parar, mas Britney Spears aparece sempre no Instagram

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info