Wielrenner Kooij vijfde op WK para beoften, titel naar Federov

De wereldtitel bij de beoften ging naar Jevgenii Federov uit Kazachstan.
O 22-jarige Kazach estava em seu final de voo com Tsjech Mathias Vacek em versloeg hem na 169,8 km em sprint. Het peloton conheceu Daarin Kooij finishte 3 segundos depois. De Noor Søren Waerenskjold foi de snelste en pakte het brons.

Kooij ganhou bij de wegrit voor beoften vorig jaar in België brons. Toen ging de wereldtitel naar Filippo Baroncini.
De Nederlandse ploeg mais het op de wedstrijd met een man minder doen. Mick van Dijke kon niet van start gaan nadat hij voor de wedstrijd positief had getest op het coronavirus.

“Nós zaten niet in de kopgroep en konden de wedstrijd niet alleen dragen”, zei Kooij. “Ik wist dat je aan het eind veel tijd terug kon pakken en op de klimmetjes in de laatste ronden was ik in staat om erbij te blijven. Ik most het geluk hebben dat alles weer bij maar elkaar nie kwatam, Dit is niet waar we voor kwamen, maar dat is ook wielrennen.”

De wereldtitel bij de junioren ging naar de Duitser Emil Herzog. De 17 jarige wielrenner versloeg zijn Português Medevluchter António Morgado na 135,6 km. De Belg Vlad Van Mechelen ganhou o sprint de seus bronzes. Menno Huising foi de beste Nederlander, op de zesde plaats.

READ  Comitê Consultivo: "O esporte dentro de casa ainda é possível, o público no futebol é permitido" Outras notícias

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info