Wie besmet é encontrado apenpokken moet in isolatie zolang letsels niet genezen zijn

Er zijn em Vlaanderen tot nu toe drie gevallen vastgesteld met het apenpokkenvirus. Het gaat om twee gevallen die klinisch zijn vastgesteld en een partner van een van die twee patiënten die ook sintomas vertoont. De RAG heeft vrijdag na overleg enkele maatregelen voorgesteld om de verspreiding in ons land in the dijken. O Grupo de Gerenciamento de Risco (RMG) moet die Voorstellen Nu nog Evaluren.

Dit werd er bestlist:

O melhor é moet in isolatie zolang de letels niet genezen zijn.

Wie sintoma vertoontmoet naar de spoeddienst van het ziekenhuis gaan, waar de triage zal gebeuren.

Hoogrisico contacten hoeven niet in isolatie, maar moeten zelf monitoren of ze sintomen krijgen. Hoogrisicocontacten zijn onder meer huisgenoten, seksuele partners, mensen met wie er nauw contact is geweest en gezondheidswerkers die de patiënt verzorgd hebben.

• De RAG raadt hoogrisicocontacten aan om extra voorzichtig te zijn met mensen met een verminderde immuniteit, zwangere vrouwen en kinderen.

• Er zal verder gesensibiliseerd worden, in het bijzonder bij mannen die seks hebben com mannen aangezien het virus in die groep circuleert. Daarvoor zal Zorg em Gezondheid Samenwerken conheceu o centro de experiência Sensoa.

• Verder wordt ook aan mensen die verschillende seksuele contacten hebben, gevraagd om waakzaam te zijn.

Sintomas

Het apenpokkenvirus é een virusinfectie die vooral em West-en Midden-Afrika voorkomt. De eerste sintoma zijn koorts, hoofdpijn, spierpijn, rillingen en uitputting. Er kan uitslag ontstaan, die vaak begin in het gezicht en zich vervolgens uitbreidt naar andere delen van het lichaam, waaronder de geslachtsdelen. De uitslag verandert en doorloopt verschillende stadia, en kan lijken op waterpokken of syfilis, voordat er uiteindelijk een korstje ontstaat, dat er after valt.

Het virus foi eerder deze maand al opgedoken em Verenigd Koninkrijk, Espanha, Portugal, Itália, Zweden, Canadá e Verenigde Staten.

De acordo com a origem do RAG, não é possível alterar as instâncias internacionais também da Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) e do Europees Centrum voor Ziektepreventie en -bestrijding (ECDC). Op based daarvan kunnen de regels nog aangepast worden. De RAG bestaat uit experts van de verschillende administraties van de regio’s, gezondheidsinstituut Sciensano en het Instituut voor Tropische Geneeskunde.

Sciensano zal meer gespecialiseerde informatie verspreiden naar gezondheidswerkers. Het gezondheidsinstituut zal onder meer uitleg geven over hoe stalen moeten worden afgenomen en waar gezondheidswerkers op moeten letten.

Por meio do escritório Belga berichtten, nós não eerder dat er een isolatieperiode van 21 dagen zou komen. Isso é niet het geval. De isolatieperiode geldt para zolang de letels nog niet genezen zijn.

READ  Dierentuinen verplaatsen hun vogels naar binnen om ze te beschermen tegen de dodelijke vogelgriep

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info