Westen wacht af of Rusland troepen écht terugtrekt, NAVO-baas: “Tanks verplaatsen, betekent nog geen terugtrekking”

Rusland heeft de voorbije maanden meer dan honderdduizend soldten samengebracht aan de grens com Oekraïne. Het Westen ziet dat também een ​​vorm van agressie en vreest dat de Russische presidente Poetin Oekraïne wil binnenvallen.

Maar voor Poetin gaat het om een ​​verdedigingsstrategie, omdat Rusland zich bedreigd voelt door de NAVO, het westerse militaire bondgenootschap dat de voorbije jaren alsmaar verder is uitgebreid naar landgerf het chet de oos in denhot oos.

Rusland heeft daarom schriftelijke garanties aan de NAVO gevraagd dat landen als Oekraïne en Georgië nooit zullen toetreden terwijl ze die beofte well wel kregen op een NAVO-top in 2008. Moskouat willstructil de NAVO lidur ook in 2008. Baltische state.

De Verenigde Staten en de NAVO hebben in hun antwoord duidelijk gemaakt dat ze over Russische gevoeligheden willen praten, zoals ontwapening in Europe of meer transparente, maar ze herhalen dat Rusland niet kan bewellid.

Er é nog druk diplomatiek overleg aan de gang tussen het Westen en Rusland om het conflito niet te laten escaleren. Maar tegelijk versterken de Verenigde Staten en de NAVO hun militaire aanwezigheid em Oost-Europa.

Gaan nós naar een confronto militar op het Europese continental als inzet Oekraïne? Poetin lijkt de sleutel in handen te hebben. Hij bepaalt uiteindelijk hoe ver Rusland wil gaan om zijn zin te krijgen. Het Westen waarschuwt dat Rusland zware sancties staan ​​te wachten mocht het overgaan tot een militaire escalatie.

READ  Waarom Camilla nu toch koningin mag worden

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info