Weer kassa para Feyenoord: transfersom Senesi boven de 15 miljoen | Voetbal

Daarmee staat de teller aan inkomsten langzamerhand al op zo’n 60 miljoen euro en dat bedrag kan nog hoger worden als Benfica over de brug komt voor Aursnes. Maar voor de Noor zal de Portugese club flink wat miljoenen op tafel moeten leggen, anders laat Feyenoord hem niet gaan. Aursnes zou persoonlijk al een tijdje rond zijn met Benfica maar daarmee is zijn transfer nog niet beklonken. O clube do PSV-treinador Roger Schmidt, mas nenhum outro foi feito para o time de Aursnes no Feyenoord, que foi duro e não foi transferido para nenhum outro lado do mercado financeiro.

Arne Slot legde nafloop de Vitesse-Feyenoord wel uit dat de buitenlandse belangstelling para Senesi en Aursnes de afgelopen dagen para wat onrust in de spelersgroep heeft gezorgd. Een week geleden kon hij blij zijn met de komst van vier nieuwe spelers en dat was ook een stimulans voor de spelersgroep. „Maar als ze dan horen de lezen dat er weer twee goede krachten zouden kunnen vertrekken, is dat niet fijn.”

Conheci anderhalf foi vertrokken

Slot kreeg afgelopen vrijdag al het signaal dat de kans groot era dat de transferência de Senesi zijn beslag zou kunnen krijgen. Ele foi om a reden dat hij de Argentijn conheceu een italianos paspoort niet meer opstelde. „Als een speler al met anderhalf foi bij zijn nieuwe club zit en ook in het hoofd al met andere dingen bezig is, is het beter hem niet meer op te stellen.”

O treinador denkt dat iedere Feyenoord-apoiador ‘verschrikkelijk blij’ moet zijn conheceu wat er deze zomer gebeurt bij de club. Os verlies vão een aantal goede spelers weegt zwaar, maar de recordinkomsten qua transfers zorgen ervoor dat de club er de lange termijn veel beter for staat.

READ  Portugal tem pontos suficientes contra a Sérvia depois do empate na Irlanda | Eliminatórias da copa do mundo

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info