Weer Britse soldaat (48) opgepakt, familie smeekt Moskou om humane behandeling

Captura de tela do vídeo de Shaun Pinner para a TV Russische werd uitgezonden. © twitter

Opnieuw é er een Britse soldaat in de belegerde havestad Marioepol em handen gevallen van de Russen. Dat blijkt uit een video die het Russische leger maakte, waarover Britse media schrijven.

Bron: telegrama

De 48 anos Shaun Pinner zat em zwaarbevochten stad Marieopol em het zuiden van Oekraïne. Hij diende volgens de Correio diário eerder no Royal Anglian infanterieregiment de Britse leger. Nu vocht hij para Kiev, omdat zijn vrouw Oekraïens é.

A família do homem pode fazer zich zorgen na porta de fim de semana de Russen publica vídeo de Pinner em gevangenschap. Ze roepen het leger em Moskou op om zich aan de Conventie van Genève te houden.

“Ik vocht vijf tot zes weken in Marioepol en nu ben ik in de Volksrepubliek Donetsk”, verklaart Pinner em een ​​bewerkte propagandavideo. Hij ziet er op de beelden moe uit. Em een ​​gesprek conheceu een Rus krijgt hij te horen dat hij als kanonnenvuur zou zijn weggestuurd door de Oekraïense legerleiding om later als realizada te worden geëerd. Bewijzen daarvoor worden niet geleverd. “Jij weet meer dan ik”, reagiu Pinner.

O conteúdo do seu estado inclui uma rede de mídia social dat cookies wil schrijven of uttlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Em een ​​verklaring stelt de familie vanuit het Verenigd Koninkrijk dat ‘Shaun van de Oekraïense manier van leven genoot’. “Hij beschouwde Oekraïne de afgelopen vier jaar als zijn geadopteerde land. In die tijd ontmoette hij zijn Oekraïense vrouw die zeer gefocust is op de humanitaire behoeften van het land.”

LEI OK. Hij vocht al tegen IS en streed nu mee tegen de Russen, maar het leven van deze jonge Brit hangt alweer aan een zijden draadje

“Hij era onderdeel van de Oekraïense mariniers en een trots lid van zijn eenheid. Eind 2022 loopt zijn contract van drie jaar af en hij foi van plan om een ​​humanitaire rol te gaan spelen in Oekraïne”, aldus de verklaring. Er wordt samengewerkt conheceu a família de 28-jarige Brit Aiden Aslin morreu em Marioepol zat en vorige week gevangengenomen werd door Russische troepen. Ook Aslin verscheen – zwaar gehavend – op Russische beelden.

Pinner wist al dat deze dag een keer zou kunnen komen, vertelde hij in een entrevista met O Correio afgelopen janeiro. “De Russen zullen ons anders behandelen als we gevangen worden genoman omdat we Britten zijn. Dat é altijd in mijn gedachten, dat ik gevangengenomen zal worden.”

READ  Três jovens ficaram feridos em um incidente de esfaqueamento em uma escola secundária em Arnhem no exterior

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info