Weer 600 SUV’s conheceu banda lege na porta Europa klimaatdemonstranten, ook in Nederland | Buytenland

Klimaatdemonstranten hebben afgelopen nacht de banden van 600 SUV’s em nenhum país europeu kapot gestoken. de groep, Extintores de pneus genaamd, proteste hiermee tegen de populariteit van SUV’s. Ele foi o grande operatie van de actiegroep tot nu toe.

De klimaatactiegroep heeft naar eigen zeggen campagne gevoerd “tegen de verwoestingen van de klimaatverandering” porta de banden van SUV’s no calcanhar Europa leeg te laten lopen. Gisteren foi um grande ator, incluindo ‘The Guardian’, toen de groep de banden legg liet loopen van meer e 600 SUV’s.

“Luxe-emissies”

De groep wil het bezit van SUV’s em stedelijke gebieden ontmoedigen en zegt dat deze voertuigen “onnodige luxe-emissies” veroorzaken, waarmee “de rijken pronken”. Ze zouden een klimaatramp zijn, luchtvervuiling veroorzaken en de wegen onveiliger made. De gedachte é dat als je in een Europees stadscentrum woont, je toegang hebt tot milieuvriendelijkere vormen van vervoer, of dat nu wandelen is, het openbaar vervoer, of een kleiner voertuig of auto een elektris


Protesto com linzen

De ativista meestal iets kleins in het ventiel van de banden van een SUV, zoals een linze, waardoor het ventiel een beetje open blijft staan ​​en of band langzaam leegloopt, zonder dat de demonstranten in de buurt van hotij voertuig. De ativista plakken ook een folder op de voorruit van elke auto om de eigenaar te laten weten waarom hun SUV een of meerdere lekke banden heeft.

READ  Uma possível nova variante da coroa encontrada em Chipre: uma mistura de Delta e Omicron

“Grijs gebied”

Gisteravond beweerde de groep dat heeft van SUV’s heeft laten leeglopen em Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Nederland, Noorwegen, Denemarken, Tsjechië e Canada. Em Nederland ging het om zeker 14 auto’s em Hengelo.

De groep richt zich specifiek op banden, omdat die wettelijk gezien in een grijs gebied bevinden. De politie in London vertelde aan ‘The Guardian’ dat ze er niet zeker van zijn dat laten leeglopen van de band van een voertuig, zonder anderszins schade te veroorzaken, também een ​​misdrijf ouwd worden besch.

Popular

De actie van de klimaatdemonstrante é opmerkelijk. Na Europa é o SUV zeer popular. Bijna een op de vier nieuw verkochte auto’s é tegenwoordig een zogeheten cross-over com SUV-trekjes, zoals veel binnenruimte, een hogere carrosserie en een stoer uiterlijk. Een belangrijk deel van die auto’s é echter een niet al te Grote middenklasser en vaak voorzien van hybridemotoren. Veel nieuwe SUV’s zijn zelfs compleet elektrisch aangedreven.

Grote SUV’s liggen well al langer on vuur omdat ze zo ontworpen zijn dat bijeen ongeval de doden in the other auto vallen. Ook zouden ze para extra letel zorgen bij voetgangers en fietsers.

Herbekijk ok: Actiegroep besmeurt honderden SUV’s conheceu nepbloed em Gent

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info