wat weten over deze hepatite-infectie waargenomen em het VK

melhor
Ongeveer 74 gevallen van hepatite zijn gemeld bij kinderen onde de 10 jaar, de meeste in het VK. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft aangegeven onderzoek te willen doen dit onderwerp.

Ele está onverklaarbaar fenomeen dat momenteel jonge kinderen treft via het kanaal: Er zijn verschillende gevallen van hepatite vastagesteld in het VK. Em een ​​persbericht op vrijdag 15 abril kondigde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aan dat ze onderzoek naar het onderwerp wilde starten. Medidespacho Maak een punt.

O que é gebeurd?

De Britse gezondheidsautoriteiten hebben op vrijdag 15 abril 74 gevallen van hepatite vastagesteld: allemaal gemeld aan de Wereldgezondheidsorganisatie. De Britse Health Security Agency legt uit: “Van de bevestigde gevallen zijn er 49 in Engeland, 13 in Schotland en én in Wales en Noord-Ierland.” Nog vijf gevallen – bevestigd of waarschijnlijk – zijn ook gemeld na Irlanda e nog drie em Spanje.

Olhar:
VK: Alerta da OMS sobre a morte de crianças e crianças com hepatite por conta de crianças

Op dit moment is er geen geval ontdekt in Frankrijk, maar de Wereldgezondheidsorganisatie verwacht nieuwe rapporten, mogelijk in Frankrijk: “Vanaf het moment dat het verschillende geografische regio’s en land verschillendej, hodanzt de verschillende dk . De afdeling Pathologie van het Bichat-ziekenhuis em Parijs, em kolommen Paris.

Welke sintomamen worden beschreven?

Hebben het sobre hepatite aguda, die nog niet é vasto. De UK Health Safety Agency (UKHSA) somt een aantal van de sintoma op die zijn waargenomen bij getroffen patiënten: “Donkere urina, bleke en grijze ontlasting, jeukende huid, gele ogen en huid, spier-en gewrichgetspatijn, anormal hoid verlies van eetlust en buikpijn.” .

READ  Alicia Witt decidiu sobre kankerdiagnose em recente borstamputatie

Wie zijn de patiënten met deze infecções?

Dit type ontsteking wordt waargenomen bij de overgrote meerderheid van kinderen onder de tien jaar. Hepatite van bekende oorsprong, dwz virussen A e E, werd bij deze kinderen niet gedetecteerd. Sommige gevallen hebben geleid tot ziekenhuisopname in een dienst die gespecialiseerd is in hepatologie. Zes kinderen ondergingen een transplantatie.

Hoe verklaren nós deze infecções?

O momento foi confirmado por Britse gezondheidsautoriteiten de hypothese van de aanwezigheid van een ander type virus (“adenovirus”) em outros zoals oorzaken Covid-19 of omgevingsfactoren. De ontstekingsroutes van voedsel en/of geneesmiddelen worden ook bestudeerd.

Olhar:
Het einde van hepatite B e C em 2030?

Daarentegen werd het belaop van bijwerkingen veroorzaakt door vaccinatie tegen Covid-19 uitgesloten. Ele é niet gegeven aan iemand die besmet está no het VK. “Tot nu toe is er geen andere epidemische risicofactor geïdentificeerd, inclusief recente internationale reizen”, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie, die “de situatie nauwlettend in de gaten houdt”.

Hoe bescherm je hem?

Mira Chand van de UK Health Safety Agency (UKHSA) merkte in een verklaring op dat “regelmatige hygiënemaatregelen” zoals handen wassen “veel van de infecties die we onderzoeken helpen verminderen” e riep ouders en kindermeisjes op hepatictejen, en the hepatzitejen “neem contact op conheci een zorgverlener als ze geïnteresseerd zijn.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info