Wapenexpert Rust zegt niet zijn opgeroepen para inspeção de dodelijk wapen | Celebridades

CelebridadesDe wapenexpert die werkzaam foi op de filmset de ‘Rust’ zegt dat zij niet foi opgeroepen om het wapen waarmee cameravrouw Halyna Hutchins werd doodgeschoten para inspecionar. Volgens Hannah Gutierrez-Reed era aquele protocolo bem-vindo, staat volgens de Amerikaanse nieuwszender CNN em um verklaring van de advogado de wapenexpert.

Volgens de verdediging van Gutierrez-Reed hadden acteur Alec Baldwin e outros atores e crewleden “de taak en de veranwoordelijkheid om Hannah op te roepen voor een inspectie van het wapen en voor een veiligheidsinstructiet ne voor voor me “Hannah was niet gevraagd naar de kerk waar de repetitie van de scène met het wapen plaatsvond te komen, wat wel hadden moeten gebeuren”, é o lezen in de verklaring.

“Meneer Baldwin wist dat hij onder geen enkele omstandigheid een vuurwapen op crewleden mocht richten en dat hij de taak had om hun veiligheid te waarborgen”, também de advogado de Gutierrez-Reed.

Em outubro, a escola Baldwin por ongeluk Hutchins dood. De 63-jarige acteur vuurde op de set van ‘Rust’ een wapen af ​​dat bedoeld também foi rekwisiet. Ele foi niet de bedoeling dat het pistol geladen foi en de acteur was hiervan ook niet op de hoogte.

Het onderzoek naar het incidente loopt nog corcéis. Zo wordt de betrokkenheid van Gutierrez-Reed e outros tripulantes onderzocht. De advocaat van Baldwin heeft vrijdag bij de rechtbank documenten waarin staat dat de acteur niet financieel veranwoordelijk gehouden mag worden omdat hij ervan overtuigd was that het wapen angeladen was.

LEES OK

Alec Baldwin houdt vol dat hij niet financieel aansprakelijk is voor schietincident

READ  Hollywoodsterren 'cancelen' nationale festdag na terugdraaiing abortuswet: “Onafhankelijk, tenzij je een baarmoeder hebt” | Celebridades

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info