Wanne Synnave moet afscheid nemen van de ochtendshow op MNM: “Na drie jaar waren hoofd en lichaam óp” | Showbizz

ShowbizzVan ochtendhost tot avondprins. Nada duidelijk werd dat Kawtar Ehlalouch e Robin Keyaert no MNM de ochtendshow zullen presentren, heeft ook Wanne Synnave e outros plek bij de jongerenzender gevonden. Met een eigen show op zondagavond, waar hij deze zondag mee start. “Afscheid nemen van de ochtend is bitterzoet, maar ik ben wél blij dat ik eens kan uitslapen”, klinkt het.

Hij hoeft niet langer op een ontiegelijk vroeg uur uit z’n bed, en na drie jaar ochtendshow – aan de zijde van Peter Van de Veire (50) e Kawtar Ehlalouch (25) – é dat een hele opluchting voveor Wanne (25) Synna . Zijn plekje in de ochtend é nu para Robin Keyaert (28). “Ik denk dat hier een goede keuze is gemaakt”, klinkt het. “Kawtar en Robin hebben vorige zomer al samen radio gemaakt, en daar hebben ze bewezen dat ze een goed ochtendblok kunnen maken. Uiteraard zullen zij ook moeten groeien in hun rol, maar ze zijn beiden ontzettend getalenteerd. Ik geloof dat ze iedereen omver zullen blazen.”

“Zelf weet ik uiteraard al een tijdje dat ik de ochtend niet meer voor m’n rekening neem”, vervolgt Wanne. “Ik heb dus tijd gehad om aan het idee te wennen. Afscheid nemen van de ochtend é bitterzoet: ik heb dat drie jaar gedaan, en ik ga het ontzetend missen. Ele não foi o que fez, mas o contato com de luisteraars foi geoweldig. Vanaf het prille begin mochten Kawtar en ik ook zo’n ontzettend fijne dingen doen. We waren amper drie maanden bezig, en trokken al meteen een week naar Tokio. Ook de manier waarop nós tijdens de eerste bloqueio de rádio maakten, zal me altijd bijblijven. Nós mochten wekenlang ons kot niet uit, maar toch slaagden we er met z’n drietjes in om van iedere ochtendshow een feestje te maken. En zo kan ik nog wel honderd dingen opnoemen. Dat behoort nu – helaas – allemaal tot het verleden.”

READ  15.000 litros de sangue, 12.000 perucas e 14% de chance de morrer em uma hora: 10 anos de "Game of Thrones" em números | televisão

Wanne, Peter e Kawtar. © MNM

Al é er van afgunst geen sprake, zo benadrukt Synnave. “Ele também não tem nenhuma outra alegação que teve op de ochtend. Bovendien era dat ook zo’n aanslag op je lichaam. Ik stond iedere weekdag para vier uur’s ochtends op. Zeker omdat ik daarbuiten ook nog actif ben in de musicalwereld. Die late uren, gecombineerd conheceu dat vroege opstaan: na drie jaar waren mijn hoofd en lichaam op. Ik heb net twee weken vakantie gehad, en ik heb iedere dag minstens twaalf uur geslapen. Ik tinha ferrugem nodig. Wanneer Kawtar e Robin no início de 19 de abril, vrees ik dan ook dat ik hen niet live ga horen. (lacht) Maar ik ga hun eerste uitzending op een later tijdstip beluisteren.”

Allen, maar niet eenzaam

Porta de mudança de posição krijgt Wanne een nieuw soort stress op z’n bord: para o eerst maakt hij nu op z’n eentje radio. “Tot aan de zomerstop apresentador ik iedere zondagavond van vier tot acht. En ook nadien blijf ik voor MNM werken, maar hoe en wat zullen jullie ten gepaste tijde wel horen”, klinkt het; “Nu wil ik eerst focussen op m’n nieuwe opdracht. Het gaat wennen zijn. Maar tegelijkertijd weet ik het zeker: alleen is niet hetzelfde als eenzaam. Bij MNM é veel interactie met de luisteraars, en op die manier creëren zij mee de vibração van de show. Het enige verschil é dat je in het ochtendblok de mensen informe sobre a água dag te gebeuren staat, terwijl je op zondagavond doorgaans terugblikt op de afgelopen week. Ik ga er in ieder geval voor zorgen dat mensen – terwijl ze gezellig aan het barbecueën zijn of zoiets – toffe babbels en zalige muziek te horen krijgen.

“Drie jaar geleden heb ik van de zender een kans gekregen, en daar ben ik nog iedere dag dankbaar om”, besluit Wanne. “Toen ik begon, had ik zelfs mijn diploma als radiomaker nog niet in handen. Op die drie jaar heb ik heel wat bijgeleerd. Vandaar dat ik ook zo opgetogen ben dat het verhaal bij MNM niet stopt. Ze geloven in mij, en geven me de kans om door te groeien – en op een andere manier radio te maken. Veel beter gaat het niet worden.”

‘Kawtar & Keyaert’ foi lançado em 19 de abril, no MNM. Wanne hoor je tot aan de zomerstop elke zondag van 16 tot 20 uur. Ook daarna blijft hij actief op de zender.

LEES OK

Kawtar Ehlalouch e Robin Keyaert como Peter Van de Veire em MNM

EM BEELD. Een vliegende Peter e Tom Waes in een chocopot: dit was de afscheidsshow van Peter Van De Veire

Peter Van de Veires afscheid van MNM em 8 anekdotes: “Presenteren vanuit een pot choco? Het kon allemaal” (+)

Herbekijk ok: Peter Van de Veire parou em MNM: “Ik ga het niet missen”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info