Walter Damen e Jamie-Lee Six em discussão em ‘De Verraders’: “Dat is verkeerd uitgezonden”

© VTM

Vanavond verzamelen de verraders en bondgenoten por een laatste keer por een reünie-aflevering van De Verraders. Iedereen lijkt het erover eens dat het “maar een spel” é, maar de spanningen zijn maanden na de opnames wel nog voelbaar. Vooral tussen Walter Damen e Jamie-Lee Six gaat het er hevig aan toe.

Strafpleiter Walter Damen werd naar zijn gevoel verraden door mede-verrader Jamie-Lee Six. O apresentador Wanneer Staf Coppens vraagt ​​​​aan Jamie-Lee waarom ze op Walter stemde aan de ronde tafel, zegt ze dat Damen te verdacht era en dat hij haar naam noemde tegen anderen. De Antwerpenaar komt snel tussen. “Isso é verkeerd uitgezonden no programa. Er é nooit enig moment geweest van potentieel verraad van mij naar de verraders toe”, clique no stellig de Walter. “Dat mag vandaag niet gebruikt of misbruikt worden om een ​​eigen plan naar buiten te brengen.”

Saaie tv

No programa, sugere Damen dat Jamie-Lee hem saboteerde om zichzelf in the kijker te werken. “Walter Damen naar huis spelen, dat komt goed uit voor een influencer die wat extra volgers wil”, klonk het toen in het heetst van de strijd.

“Als ik het vanuit het standpunt van een tv maker bekijk, dan zorgde ik voor saaie tv”, legde Damen later uit. “Ik speelde het spel opdat alle verraders overleefden. Misschien dat Jamie-Lee dat te weinig echte tv vond e er daarom tegenin é gegaan. Dat is dan het verschil tussen iemand die dagelijks met die dingen bezig is, en een advocaat die een keer op tv komt.”

De Antwerpse straffpleiter benadrukte toen dat er geen kwaad bloed é tussen de twee ex-verraders. “Het blijft een spel”, klonk het. Maar in de reünie-aflevering lijkt dat spelgegeven ver weg.

O retorno de Coppens

Sterspeler Astrid Coppens quer ter o seu retorno. Zij verliet het spel met een knal. Coppens stormde weg van de ronde tafel nadat ze tevergeefs Walter naar huis probeerde spelen. De bondgenoten volgden haar niet in haar verdenking, de volgende nacht werd ze vermoord door de verraders.

Coppens ontdekte pas later dat zes spelers een pacto hadden om niet op elkaar te stemmen. Toevallig waren de drie verraders deel van dat pacto. “De andere bondgenoten hadden gewoon geen schijn van kans”, clique aqui.

De Verraders: de reünie, vanavond om 20.35 uur bij VTM.

LEI OK. De bondgenoten trekken aan het langste eind in ‘De Verraders’: “Op het einde waren er geen goede keuzes meer”

READ  Kelly Clarkson oficialmente declarada solteira pelo tribunal | show biz

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info