‘Waldek’ sobre VRT belissing om ‘Thuis’ uit te besteden: “Na twintig jaar doet dit echt pijn”

“Na twintig jaar doet dit echt pijn.” Os novos dat de VRT de productie van successerie Thuis gaat uitbesteden aan een extern bedrijf slaat ook bij de acteurs in als een bom. “Wij leven in enorme onzekerheid”, zegt Bart Van Avermaet, die al twintig jaar Waldek Speelt.

Tom Le Bacq

O ator Bart Van Avermaet é één van de antigos van Thuis: al twintig jaar lang speelt hij Waldek in de reeks. Op de VRT reageert hij op het nieuws dat openbare omroep de productie van de successerie gaat uitbesteden. Hij doet dat via een videoboodschap.

© © VRT Liesbeth Verhulst

“Nós hebben van meneer Delaplace (CEO Frederik Delaplace, vermelho.) het bericht gekregen dat wij gaan veranderen van werkgever”, zegt hij. “Dat slaat in als een bom. Warom? De onzekerheid. Calcanhar wat mensen werken para Thuis. Ik werk er ook al twintig jaar.

Este foi o último fictieprogramma dat de VRT nog zelf maakte. Dat ze ook dat laatste programma gaan uitbesteden aan een extern productiehuis, slaat volgens Van Avermaet “in als een bom” bij de acteurs. “Omdat wij in enorme onzekerheid leven”, zegt hij in de videoboodschap.

© © VRT – 2018

“Voorlopig krijgen we van de directie, onze produtores e parceiros sociais wel signalen dat wij enorm geholpen gaan worden. Isso é enige waar wij ons kunnen aan rechthouden. Maar na twintig jaar doet dit echt pijn. Nós gaan die pijn bestrijden. Nós ganhamos ervoor zorgen dat Thuis op de buis blijft, bij jullie. Até fui en mesmo mooi.”

LEI OK. “Een emocionalele beslissing, maar nodig om kwaliteit te behouden”: de plannen van de VRT met ‘Thuis’

READ  Nederlands meest geoefende taal no talenplatform gratuito Brulingua

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info