“Waarom val ik altijd op hezelfde sterrenbeeld?” Astrologe geeft relatieadvies aan Amandine en Noa | Astroamor

Ram Amandine* (31) e Vissen Noa* (28) é patronen em hun partners e mensen waarmee ze date. Zonder dat ze daar bewust rekening mee houden, vallen ze voortdurend op hetzelfde sterrenbeeld. Astrologe Cato Vermeulen legt uit hoe dat komt en geeft gericht datingadvies waar mensen met andere tekens ook iets aan hebben. “Met drie planeten in Vissen heb je heel veel waterenergie, en ga je jezelf dus ook sneller aangetrokken voelen tot andere watertekens.”

Steeds meer mensen datan op base van hun sterrenbeeld. Em NINA nieuwe cheira ‘Astrolove’ achterhalen nós de liefde écht in de sterren geschreven staat. Op base de hun sterrenbeeld geeft een ervaren astrologe relatieadvies aan Vlamingen. Conheceu o matchen ze? Welke sterktes e conflituosos com o planeta para a galinha? Astrologe Cato voegt ook algemene dicas para elk sterrenbeeld toe.

Vissen Noa (28) é um parente antigo quando solteiro em uma jornada de vooral Kreeften aan

“Sinds ik terug volop aan het daten ben, zie ik duidelijke patronen in de mensen waartoe ik me aangetrokken voel”, começou Noa. “Zelf ben ik nogal vurig en social, maar anderzijds ook emocional e introvertido. Ik val altijd op mannen die wat kalmer zijn, bij hen heb ik het gevoel dat ik kan thuiskomen. Toch zijn het meestal allesbehalve doorsnee types: ze hebben vaak een passie voor mode of muziek en een excentriekere uitstraling of (levens)stijl.”

“Sinds ik single ben, heb ik vijf mensen gedate die ik oprecht leuk vond. Zij waren toevallig allemaal jarig in juli, besefte ik plots: het waren stuk voor stuk Kreeften. Een goede match para Vissen zoals ik, volgens Google. Toen ik mijn eerdere, serieuze relações ging analyseren, viel ik pas helemaal van mijn stoel. Mijn eerste vriendje van toen ik zestien was, met wie ik drie jaar lang samen was? Creef. Mijn vorig lief, waar ik vijf jaar lang een zeer goede relatie mee had, was dan weer Schorpioen, maar ook dat blijkt een goede match te zijn voor mijn sterrenbeeld.”

READ  Janine Bischops: "Ik ben weer eens door het oog van de naald gekropen"

“Tussen de Kreeften door zijn er hier en daar ook anderen op mijn pad gekomen: altijd Leeuwen. Dat waren tipos waartoe ik me aanvankelijk heel aangetrokken voelde, maar waar ik mezelf niet mee in een relatie zag. Ik von ze te ijdel en stoorde me aan hoe graag ze in het middelpunt van de belangstelling staan. (latch) Ik hou daar zelf ook wel van, misschien dat het daarom botste?”

Foto para ilustrar.

Foto para ilustrar. © Unsplash

Astrologe Cato geeft relatieadvies aan Noa

“Je zegt over jezelf dat je vurig en social bent, Noa, maar anderzijds ook emocional en introvert. Dat é héél logisch, também ik naar je astrologische chart kijk. Je hebt drie planeten in Vissen staan: Zon, Saturnus e Mercurius. Veja zijn een waterteken, ze zijn zachtaardig en wat introverter. Maar jouw ascendente é Ram, een vuurteken. Je ascendente staat voor hoe de buitenwereld jou ziet. Hoe je vanbinnen écht bent, é dus heel tegenstrijdig com hoe je overkomt, com hoe mensen jou zien. Vissen zijn eigenlijk flexibel en meegaand, terwijl Ram juist de pessoa determinada é rechtuit impulsief en geen blad voor de mond neemt. Dat je vaak date conheceu Kreeften e een relatie conheceu een Schorpioen, é ook heel logisch. Conheci drie planeten em Vissen heb je heel veel waterenergie, en ga je jezelf dus ook sneller aangetrokken voelen tot andere watertekens.”


Citar

Op vlak van daten en liefde kan je in theerste instantie overkomen als koud en afstandelijk. Je houdt namelijk helemaal niet van dramatische toestanden.

Astrólogo Cato Vermeulen

“Vênus é o planeta das relações, van wat we belangrijk vinden, van waar we waarde aan hechten. Jouw Venus staat em Waterman, dat betekent dat je houdt van niet-conventionele tipos en relações. Ook dat gaf je zelf aan. Op vlak van daten en liefde kan je in eerste instantie overkomen als destacado, een beetje koud en afstandelijk. Je houdt namelijk helemaal niet van dramatische toestanden. Em relações, luz de foco para você eerder op intellect en pensando no futuro. Er moet ook een zekere vriendschapsbasis zijn met jouw partner, voor je daar iets romantisch mee zou kunnen beginnen.


Citar

Ook al val je vaak op kalmere types, toch ben je volgens mij het meest geschikt for een partner die levendig is en niet te onderdanig.

Astrólogo Cato Vermeulen

“Doordat je Venus em Waterman staat, hou je niet van drama, maar dat staat em contraste schril com je vurige Marsteken: Leeuw. Marte é o planeta de daadkracht, maar ook van seksualiteit. Dit is waar het interessante wordt, Noa, want de tegenstelling tussen jouw Venus en Mars creëert een zeer intens gevoelsleven. Als je van iemand houdt, uit je jouw sterke gevoelens door middel van diep gepassioneerde, soms zelf dramatische uitingen van genegenheid. Conheci o risco dat je partner zich hierdoor bedreigd voelt. Klopt dat?”

(Lees verder onder de foto.)

Astrólogo Cato Vermeulen.

Astrólogo Cato Vermeulen.

“Ok al val je vaak op kalmere types, toch ben je volgens mij het meest geschikt voor een partner die levendig is en niet te onderdanig. Iemand die jouw intensa passies evenaart. Een Leeuw, bijvoorbeeld, do iemand conheceu veel Leeuw-energie no zijn chart. Vrouwen voelen zich wel vaker aangetrokken tot mannen die dezelfde energie representeren als hun Marsteken, dus het is niet zo gek dat er vaak Leeuwen op jouw pad zijn gekomen. Ik zie potentieel para een mooie relatie com een ​​Leeuw: warme, flamboyante, charmante, grappige types. Anderzijds zijn Leeuwen ook showbeesten die houden van elogiojes krijgen, en staan ​​ze inderdaad graag in het middelpunt van de aandacht. Een goie match zou iemand zijn die zijn Leeuw-energie op een gezonde manier uit: iemand die niet té dominante is, niet té veel belang hecht aan externe validatie en constante watch op aplausos, queen maar jou juist behandel. Ele é namelijk heel belangrijk voor jou dat jij je gezien voelt in een relatie.”

Ram Amandine (31) teve relações com Leeuwen

Amandine é acht jaar samen met haar huidige vriend. “Toen ik een relatie startte met Boris, viel het mij plots op dat de verjaardagen van hem en al mijn serieuze exen dicht bij elkaar liggen: het zijn alledrie Leeuwen. Ik dacht: uau, da’s toevallig. Ik heb wel andere sterrenbeelden gdate, Tweelingen en Steenbok, maar hen zag ik niet als relatiemateriaal. Mijn diepgaandere connecties waren telkens conheceu Leeuwen.”

“Ik val echt op ‘rare’ mannen conheceu trekjes peculiares, en dat zijn ze alledrie wel. (latch) Zelf heb ik ook die kantjes peculiares, maar ik voel mij daar onzekerder over dan zij. Mijn lief en mijn exen dado mij het gevoel dat ik mezelf mag zijn, en dat voelt heel fijn. Ik merk ook dat ik vaak op types val die alles makkelijk van zich af kunnen laten glijden, terwijl ik juist een grote pensador excessivo bem.”

(Lees verder onder de foto.)

Foto para ilustrar.

Foto para ilustrar. © Pexels

Astrologe Cato geeft relatieadvies aan Amandine

“Dat je aangeft een pensador excessivo te zijn, é niet verrassend, Amandine. Jouw Venus staat em Stier en dat é eigen aan dat teken. Stier staat para veiligheid en stableiteit, daardoor ben je op zoek naar een partner die nutrindo eus. Iemand die de pensador demais em jou niet al te veel stimuleert. Stier é een heel praktisch teken: omdat je Venus in Stier staat, duurt het een tijdje voor je echt verliefd bent. Ondanks het feit dat je twee keer Ram en heel veel vuurenergie in je chart hebt, ben je als het op liefde aankomt eerder voorzichtig. Je gevoelens ontwikkelen zich traag maar gestaag, maar eens ze er zijn, zijn ze er voor lange duur.”

“Loyaliteit in je liefdesleven é een prioriteit, Amandine, maar daardoor kan je misschien soms een beetje bezittelijk overkomen. Ok krijg je heel graag aandacht van je partner. Jouw Venus em Stier zorgt voor een contradictie conheceu Plutão. Isso é interessante: Stieren willen namelijk iemand stabiel waar ze op kunnen rekenen, terwijl Pluto juist zorgt voor een rollercoaster aan emoties en intensa ervaringen. Je kan gevoelens van jaloezie ervaren, en Pluto gaat dat versterken. Ik raad je aan om op te letten conheceu as relações intensas, want dat kan zorgen voor machtsspelletjes – een schaduwkant van Pluto. Ook is het belangrijk voor jou om te leren de controle los te laten.”


Citar

Jouw Mars staat em Kreeft. Dat betekent dat je je waarschijnlijk aangetrokken voelt tot types waarbij je je beschermd voelt.

Astrólogo Cato Vermeulen

“Pluto zorgt verder ook voor onmiddelijke atração. Je kan je enorm aangetrokken voelen tot bepaalde mensen zonder te kunnen verklaren waarom, ele é pura energia. Anderen kunnen die dwingende aantrekkingskracht van jou ook ervaren, en daardoor heb je iets mysterieus. Jouw Mars, de planeet van seksualiteit, daadkracht e welke mannen je aantrekt, staat em Kreeft. Dat betekent dat je je waarschijnlijk aangetrokken voelt tot types waarbij je je beschermd voelt. Een emoção ele connectie é para você ou seu calcanhar belangrijk, belangrijker dan seks zelfs. Versmelting, samen een worden, knuffelen vind je heel gezellig. Je kan je anderzijds soms misschien verliezen em je emoções. Ik denk dat het heel belangrijk é dat je een man aantrekt die over zijn gevoelens kan praten, iemand die zijn vrouwelijke kant ook kan toelaten.”


Citar

De een relatie slaagt de niet hangt van zoveel meer af dan je astrologisch profiel. Gráficos Jullie kunnen nog zo compatibel zijn, hoe zich dat in realiteit gaat uitspelen, valt altijd af te wachten.

Astrólogo Cato Vermeulen

“Jouw Jupiter staat in Leeuw, dat zou een indicatie kunnen zijn voor waarom je je zo aangetrokken voelt tot Leeuwen. Júpiter é de geluksplaneet: omdat je zelf die energie in je hebt, ga je op zoek naar mannen die zelf ook die speelse energie bezitten. Jouw descendente staat em Weegschaal, en jouw descendente gaat sobre o parceiro die je wilt aantrekken. Kwaliteten die Weegschalen bezitten zijn dus ook heel belangrijk voor jou in relaties. Je zegt ook al Steenbok te hebben gedate, en anangezien je maan in dat teken staat is er dus mogelijks ook potentieel voor een Lange relatie met een Steenbok – of iemand met Steenbok-energie. Maar of een relatie slaagt of niet hangt van zoveel meer af dan je astrologisch profiel. Jullie gráficos kunnen nog zo compatibel zijn, hoe zich dat in realiteit gaat uitspelen, valt altijd af te wachten.”

Sobre o astroamor

Em deze reeks geeft astrologe Cato Vermeulen namoroadvies op base van het sterrenbeeld. Voor ze zelf met iemand op date gaat, analysert ze altijd eerst hun mapa de nascimento de geboortehoroscoop (iemands astrologisch profiel, afhankelijk van de plaats en tijd waar die persoon geboren is, red.) heeft en wat voor vlees er in de kuip ligt. Ik heb al charts para mij gehad waarvan ik dacht: wauw, na teoria zouden wij een combinação perfeita kunnen zijn, maar dat bleek dan na realidade niet te kloppen. Andersom heb ik bij klanten ook al charts gezien met veel uitdagingen en moeilijkheden, die toch een heel sterke relatie bleken te hebben.”

“De theorie kan dus vaak vershillen van de praktijk”. Veel hangt ook of van de timing: in welke levensfase iemand zit, wat het bewustzijnsniveau op dat moment is en de bereidheid om aan zichzelf en de relatie te werken. Vooral die laatste factor é erg belangrijk.”


Mais molhado? Contacteador Cato via site har.

Ver:

Astrologe geeft relatieadvies aan (single) Weegschalen: “Het is niet gek dat ze vaak een crush hebben”

Kan een relatie werken als je hetzelfde sterrenbeeld hebt als je partner? Conselhos do Astrologe Cato Geeft

O que tem de sterrenbeeld de jou em seu parceiro botst? “Aarde- en luchttekens zijn geen goede match op liefdesvlak”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info