Vrouw woedend nadat urne met as van overleden ouders spoorloos is op Ierse luchthaven | Buytenland

Een Amerikaanse vrouw reisde de Chicago na Irlanda om er de como van haar overleden ouders uit te strooien, maar die missie liep niet zoals gepland. De vrouw kreeg em Dublin te horen dat haar bagage spoorloos foi, en een van de tassen zat de urne.

Na raakte de desembarque de Amerikaanse Donna O’Connor helemaal em pânico. De tas met de urne van haar overleden ouders was nergens te bespeuren. “Ik ging bij de douane langs om te horen of zij wisten waar mijn bagage was, maar niemand kon me een antwoord geven”, vertelt ze.

De Amerikaanse tinha gehoopt dat alles rustig en vlot zou verlopen, maar dat era allerminst het geval. “Acht dagen lang ging ik elke dag terug naar Dublin Airport om te horen of er nieuws was.” Ze wilde koste wat kost de laatste wens van haar ouders in vervulling brengen: uitgestrooid worden in Ierland.

Mijn ouders reisden vaak naar Ierland, net als ik. De naam van mijn vader é Robert Emmet, genoemd naar de Ierse patriot. Irlanda heeft mijn ouders gevormd. Het land era heel belangrijk voor hen.” O’Connor zegt dat de communicatie com Air Canada zeer slecht verliep. “Ik werd van hier naar daar gestuurd. Er foi niemand om me te helpen. Na aankomst heb ik meer dan twaalf uur gewacht.”

Terug naar Chicago

“Wachten, wachten en nog eens wachten. Ik hoopte elke dag dat de urne terecht was”, vertelt ze woedend. “Je bagage verliezen is niet leuk, maar als de as van je ouders erin zit, is het nog erger. Ik bleef maar denken: ‘Waar zijn mijn ouders?’”

READ  De acordo com o The Washington Post, respirar ar fresco à maneira tradicional holandesa é a nova tendência | A melhor coisa da web

Na meer dan tweeënhalve week kreeg O’Connor uiteindelijk te horen dat haar bagage opnieuw naar Chicago was gestuurd. Een grote opluchting. “Het klinkt gek, maar nu kan ik opgelucht ademhalen. Ik weet waar ze zijn.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info