Vrouw morre fundindo-se com Adriaan Van den Hoof deed bij VRT getuigt anoniem: “Hij heeft hulp nodig”

Dag Allemaal heeft een tweede verhaal gepubliceerd de een vermeend slachtoffer de Adriaan Van den Hoof (49). De jonge vrouw bevestigt conheceu haar verhaal wat een eerste slachttoffer vorige week vertelde in het weekblad. “De buitenwereld moet weten dat de sympathieke, grappige en altijd goedgezinde Adriaan al zijn hele leven in zijn eigen fantasiewereld left.”

Enkele weken for Van den Hoofs saia do quiz popular Trocar Werd anangekondigd, fique por dentro da prevenção de VRT meerdere mesclando binnen sobre ongepast gedrag van de apresentador. Het zou onder meer over fysieke agressie en sentimenteel misbruik gaan. De VRT benadrukt dat het over privékwesties gaat. Volgens ons onderzoek waren er in het verleden al een viertal politieklachten tegen de presentator, allemaal in de relationshipele sfeer.

LEI OK. Juntando-se ao passado, o VRT é um antijgingen agressie para Adriaan Van den Hoof: a versão mais recente de todos os outros foi feita por meio de ‘Switch’

Dentro Dag Allemaal staat nu een getuigenis te lezen van een vrouw die ooit iets conheceram Van den Hoof. Zij bevestigt het verhaal van haar vermeende lotgenote, dat vorige week al te lezen estava em Dag Allemaal. A primeira geração, os filhos conheceram Van den Hoof, tinham passado por maus tratos emocionais e físicos. “Alles wat die vrouw zegt, is mij ook overkomen”, klinkt het. “De álcool, de dreigementen, de depressieve telefoons en berichten midden in de nacht, duwen en trekken in de gang… Maar ook het aanbidden.”

De jonge vrouw, o apresentador lê kennen via mídia social, verhaal het verhaal van een giftige relatie vol ruzies, verwijten and dreigementen dat hij zichzelf iets zou aandoen. “Hij heeft mij emocionaleel gekraakt”, zegt ze. Het gedrag começou a toen ze ontdekte dat hij ook met andere vrouwen naar bedging, en daardoor twijfelde aan de relatie. De getuige voegt toe dat Van de Hoof “ziek in zijn hoofd” é en hulp nodig heeft. “Em zekere zin beseft hij dat ook wel. Maar telkens weer komt zijn narcisme naar boven en kruipt hij in z’n rol van slachtoffer.

READ  Este é agora o universo cinematográfico da Marvel com 40 partes depois de Vingadores: Endgame

De vrouw stapte enkele maanden geleden com haar verhaal naar de VRT en kreeg daar te horen dat er nog klachten tegen de apresentador liepen. Ze besloot haar ervaring nu te delen met Dag Allemaal, omdat ze ziet hoe er conheceu ongeloof gereageerd wordt op sociale media. “Al was het maar om te vermijden dat hij nog meer slachtoffers maakt. De buitenwereld moet weten dat de sympathieke, grappige en altijd goedgezinde Adriaan al zijn hele leven em zijn eigen fantasywereld left. Zijn ideale universum waar hij heer en meester é uma forma de manipulação em beïnvloeden. Adriaan kest ook steeds dezelfde ‘soort’ vrouwen uit: kwetsbare, bij voorkeur alleenstaande vrouwen, of vrouwen die uit een moeilijke relatie komen.

Van den Hoof schreef een reactie op de beschuldingen, die De Morgen publiceerde. Daarin zegt hij dat hij “geen rolmodel of voorbeeld is também het over relations gaat” em biedt hij zijn verontschuldingen aan voor zijn gedrag. De apresentador ontkent echter dat er ooit fysiek geweld was. “Dat ligt niet in mijn aard”, clique aqui.

LEI OK. Adriaan Van den Hoof reageert op beschuldigingen en ontkent fysiek geweld: “Dat ligt niet in mijn aard”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info