Voorspel: Elden Ring é mais de um jogo após o outro | Coluna

Tente dedo, mas inteiro

Porta Geschreven Erwin Vogelaar op

De je Elden Ring nou speelt of niet, je hebt waarschijnlijk al een hoop gehoord over de moeilijkheidsgraad, de vrijheid en de bazen. Maar hoe zit het conheceu seks? Seks speelt geen enkele roll in deze game en toch draait alles er om.

(Waarschuwing: in dit artikel vind je lichte spoilers for Elden Ring, maar niet meer dan dat je in de eerste uren van de game kunt tegenkomen)

Também je em Elden Ring para het eerst in de Grote wijde wereld stapt, vertelt het allereerste personage dat je tegenkomt: “Jammer joh, je hebt geen vriendin.” De nou ja, hij zegt dat je ‘sem donzela’ dobrado. Maar dat komt toch op hetzelfde neer.

Os jogos da FromSoftware não podem ser acessados ​​​​em seks. De soletrar zijn duister, sombrio, moeilijk e vaak behoorlijk vies, mas não é sexy. Hoewel het mij niets zou verbalzen als ik enkele monsters tegen zou komen die in de modder van een duister moeras met elkaar de liefde zouden bedrijven. Traag en slijmerig.

Nee, em Elden Ring bestaat de meeste seksuele abrangendo uit het op de knieën gaan voor een vrouw die je daarna een innige omhelzing geeft. Você pode obter om opgewonden van te raken, maar eentje die letterlijk je levensbalk doet krimpen.

Hier en daar zijn wel toespelingen te vinden. Al snel kom je em Elden Ring Alexander The Iron Fist tegen. Dat klinkt als een imposante baas waar je tientallen keren tegen vecht en sterft voordat je eindelijk als overwinnaar uit de bus komt, maar dat is niet zo. Alexander wordt ook bem liefkozend Pot Boy genoemd. Ele é een pot met armen en benen die vastzit in de grond.

READ  Far Cry 6, Guardiões da Galáxia da Marvel, Riders Republic e mais estão chegando ao Geaforce agora neste mês

Als je zijn roep om hulp beantwoordt stelt hij: “Basta dar um bom tapa por trás, com algo bom e grande.” Je hoeft je geen zorgen te maken dat je hem daarmee pijn doet, quero hij zegt goed getraind te zijn. Sla je hem van achteren conheceu je zwaard, dan roept hij “Ah!” totdat hij uit de grond floept met een “Ahhh!”.

Também ik de reacties op sociale media mag geloven, ben ik niet de enige die meer ziet in deze interactie een pot die vastzit in de grond en een klap van een zwaard nodig heeft.

Toch zijn het vooral de spelers die seksuele toespelingen toevoegen aan de jogo. Em Elden Ring kun je, net als em jogos de vorige da FromSoftware, berichtjes chterlaten in the wereld. Deze liggen verspreid over de grond en raak je aan om te lezen. Soms verschijnt dan het spook van de speler die een specifieke beweging maakt. Bijvoorbeeld om te wijzen naar een richting waar je heen kunt loopen.

Maar overal waar je de mogelijkheid toevoegt om content te plaatsen, wordt het seksueel. Dat está em Elden Ring niet Anders. Elke keer als er een lijk op de grond ligt, kun je daarnaast een bericht verwachten zoals ‘tente o dedo, mas inteiro’. Een bericht dat in praktisch elke FromSoftware-game wel terugkeert.

Iemand schrijft ‘se eu tivesse um amante’, terwijl die de elogio the sun-emote doet tegen een muur aan, waardoor het lijkt alsof het gat in de muur verandert in een glory hole. Een ander schrijft ‘peito à frente’ als er een vrouwelijk personagem te zien is, de ‘garupa à frente’ também iets lijkt op een kont.

READ  Samsung Galaxy Buds 2 pode causar irritação nos ouvidos

anel antigo

Em een ​​gebied waar twee harnassen naast elkaar staan, staat het bericht ‘Tente duas mãos’. Je hoopt dat het gaat om een ​​groot wapen dat je met twee handen moet gebruiken, maar nee: het spook van de speler spreidt zijn armen, waardoor het lijkt alsof hij de twee heren in de harnassen.

Ik heb Elden Ring e tijd lang off-line gespeeld. O Xbox-versie teve o lançamento completo do netwerkproblemen e o sindsdien tinha o ik do jogo, mais ou menos depois do que o Handige Quick Resume. Toen ik eindelijk de game eens opnieuw opstartte en on-line werd ingeschakeld, veranderde de werd plots van een koude, enge, seksloze plek naar een speelveld vol hitsige krijgers.

Het zijn dus de spelers die Elden Ring seksueel maken, maar niet alleen in berichten. Eerder hebben nós geschreven sobre Buttplug.io, een muitos jogos om com buttplugs tezamen laten werken. De maker van Buttplug.io heeft zich nu op Elden Ring gestort: ​​”Je wil Elden Ring in je kont en wij zijn toegewijd om dat mogelijk te maken.”

O resultado é uma atualização, o plugue de bumbum pode ser usado em Elden Ring. Dat werkt zo. Zelfs een cockring werkt com o jogo, com vanzelfsprekende naam Elden Cockring.

Mais é nog iets anders: Elden Ring é een game zonder seks dat eigenlijk over seks gaat, en dat zit diep geworteld in the ontwerp van de game. Ik weet niet hoe jullie spelen, maar ik vind Elden Ring onwijs spannend. Também ik het speel zijn mijn spieren gespannen, é mijn hartslag hoog e mijn ademhaling snel.

READ  O ícone no Rockstar Games Launcher significa GTA III, VC e SA Transformers - Jogos - Notícias

Constant die antecipatie van wat kan komen. Em todos os tipos de gevechten waar je zweethandjes de krijgt em wordt completo uitgeput, com uiteindelijk dessa enorme gevoel van release também je een baas verslaat. Dat voelt toch também je daarna mesmo een sigaretje moet opsteken? Dat é heel wat voor een game die zo goed é en je zo in zijn greep houdt, dat als je eenmaal start je voorlopig geen seks meer hebt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info