Voormalig aanklager in onderzoek naar Donald Trump: “Hij heeft meerdere misdrijven gepleegd” | Buytenland

De Amerikaanse krant ‘The New York Times’ heeft de ontslagbrief de Mark Pomerantz gepubliceerd. Pomerantz foi een van de aanklagers die het onderzoek naar mogelijke fraud in het bedrijf van voormalig president Donald Trump leidden. Em resumo, Pomerantz de overweging van de officier van justitie om de ex-presidente niet te vervolgen. De acordo com o que foi anunciado, o nome do Trump schuldig é um “verschillende misdrijven”.


TVdB


Última atualização:
09:17


Bron:
The New York Times, CBS News, The Guardian

Pomerantz diende een maand geleden samen met Carey Dunne, eveneens een aanklager, zijn ontslag in. De twee zouden geen del meer willen uit made by het onderzoek nadat Alvin Bragg, de nieuwe officier van justitie van Manhattan, laten weten dat hij twijfelde om de zaak tegen Trump voort te zetten. Zo geloofde Bragg dat de bewijzen die de aanklagers hadden verzameld niet voldoende zouden zijn om de ex-presidente te veroordelen.

“Meerdere misdrijven”

Em zijn ontslagbrief, gepubliceerd door ‘The New York Times’, escreveu Pomerantz dat equipe que defende “geen twijfels” após Trump “meerdere misdrijven” zou hebben gepleegd. De voormalge aanklager uit bovendien kritiek op of overweging van Bragg om het onderzoek stop the zetten. “Ik denk dat uw besluit om Donald Trump nu niet te vervolgen, op based van de bestaande gegevens, misplaatst is envolledig ingaat tegen het algemeen belang. Daarom kan ik mijn huidige functie niet voortzetten”, também Pomerantz.

Danielle Filson, também uma fã de Bragg, também foi uma emissora de televisão americana ‘CBS News’, onde ele passou por uma série de corridas de cavalos. “Een team ervaren aanklagers werkt elke dag om zich aan de feiten en de wet te houden”, klinkt het. De tijd dringt echter, aangezien de termijn van de huidige júri morreu het bewijsmateriaal heeft onderzocht, em abril.

READ  130 passageiros de barco afundaram na costa da Líbia no exterior

Alvin Bragg, oficial de justiça de Manhattan. © AP

Fraude

“Trumps financiële verklaringen waren vals en hij verzint al jaren informatie over zijn persoonlijke financiële zaken. Hij liegt over zijn vermogen tegen banken, de nationale media, tegenpartijen en vele anderen, waaronder het Amerikaanse volk”, escreve Pomerantz naar verluidt. De voormalige aanklager zou er daarnaast van overtuigd zijn dat er wel voldoende bewijsmateriaal is om de ex-presidente te veroordelen. Trump moet “zonder verder uitstel” veranwoordelijk worden gesteld voor zijn daden, luidde het.

Trump en de financieel directoreur van zijn bedrijf, Allen Weisselberg, worden onde meer beschuldigd van fraude en belastingontduiking. De twee pleitten eerder al onschuldig. Een wordvoerder van de ‘Trump Organization’ noemde Pomerantz em een ​​verklaring “een nunca-Trumper“,” frequentemente een an anhanger van ‘The Never Trump Movement’, die sterk gekant is tegen de voormalige president en zijn gevolg.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info