Viver. Tijd para slotpleidooien em rechtszaak Johnny Depp vs Amber Heard | Celebridades

CelebridadeVocê pode encontrar a última vez que começou a trabalhar no megaproces de Johnny Depp (58) e Amber Heard (36). Vandaag mogen de advogado van beide partijen de júri nog een laatste keer toespreken. Nadien é het aan de zeven jurado om te deliberar. Komen ze vandaag al tot een beslissing of pikken ze de draad volgende week opnieuw op? Volg het hier ao vivo.

Voor de advogado de Johnny Depp como Amber Heard como um dos primeiros tempos, disse Penney Azcarate de júri toe. Ze legt de juraleden uit met welke zaken ze rekening moeten houden bij het feito por hun beslissing.

Team Depp: “Geef meneer Depp zijn leven terug”

Camille Vasquez, advogada de Johnny Depp, krijgt als eerste het word. O que você vê é exatamente o que você quer que seja, pois Amber Heard tem contato com o verbo tegen de acteur heeft aangevraagd. “ Nós vragen u om meneer Depp zijn leven terug te geven. Nós vragen u om mevrouw Ouvi veranwoordelijk te houden voor haar leugens.” Ze vervolgt: “Wat op het spel staat in dit process is reputatie van een man. Eigenlijk é het zelfs meer dan dat, wat eigenlijk é het zijn leven dat op het spel staat.”

(Lees verder onder de foto.)

Camille Vasquez, advogado de Johnny Depp, tem slotpleidooi no rechtbank. © REUTERS

O advogado de Johnny Depp, Camille Vasquez, zegt dat, hoewel Amber Heards opinou sobre o ator não vermeldde, het duidelijk naar hem verwees. “Er is een misbruiker in deze rechtszaal, maar het is niet de heer Depp. En er is een slachtoffer van huiselijk geweld in deze rechtszaal, maar het is niet mevrouw Heard”, zegt ze. “Het bewijsmateriaal heft aangtoond dat mevrouw Heard de misbruiker is en de heer Depp het slachtoffer.”

Ze beschrijft Heard als iemand die “wanhopig op zoek is naar aandacht en goedkeuring”. Hoewel getuigen hebben gezegd dat de actrice “aangenaam, zelfs charmant” kan zijn, kan ze ook “ongelooflijk agressief, gewelddadig en wreed zijn”, zegt mevrouw Vasquez.

Voldoende bewijsmateriaal

Volgens Camille Vasquez é o que há de novo em material material na história de Johnny Depp. Zo zijn er audio-opnames waarin Amber Heard toegeeft “dat ze gewelddadig was tegen meneer Depp”. “Het spijt me dat ik je heb geslagen… het was gewoon een reactie op mijn voet”, is er vervolgens te horen in een audiofragment. “Dit is de echte mevrouw Heard”, aldus Vasquez. Camille Vasquez vertelt dat Depp em geen enkele opname toegeeft dat hij Heard geslagen. peso. “Omdat ze niet bestaan. Ele é niet gebeurd.” Vervolgens zegt ze dat het verhaal van Amber Heard “gebaseerd is op leugens”.

AFP

© AFP

READ  Amy tem que sair da casa do 'Big Brother' novamente, mas está feliz com isso: 'Não gostei desse grupo'

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info