Visualizar | O Quarteto da Floresta

O Quarteto da Floresta

Data de lançamento:

2022

Gênero:

niet beschikbaar

Plataforma:

computador

Zoals ik al conclui em een ​​coluna die enkele maanden geleden onze homepage sierde, ga ik niet goed samen met games die hun verhaal op abstracte wijze duidelijk proberen te maken. Desondanks heb ik me er soms best mee kunnen vermaken. Daarom besloot ik een nummertje fez com o The Forest Quartet.

O título do jogo é overigens niet echt juist meer. Na het overlijden van saxofonist Nina é o kwartet gereduceerd tot een trio en é a banda gereduceerd tot een schim van dieens voormalige zelf. Leden zijn gebroken door het verlies e pior daar ieder op hun eigen manier mee. Geen een doet dat op een gezonde wijze en zelfs een soort afscheidsconcert para hun bandlid lijkt daardoor niet echt van de grond te komen.

Een laatste eerbetoon

De het bezorgdheid de verbintenis é, durf ik niet te zeggen, maar deze situatie laat de ziel van Nina terugkeren naar de aarde, waar ze middels de instrumenten van haar voormalige collega’s in hun beleefwereld. Hier moet ze puzzels oplossen om lichten te activeren, die de spreekwoordelijke duistere wolken verjagen. Dat é althans mijn interpretatie van de gebeurtenissen.

Die gebeurtenissen bestaan ​​​​uit het oplossen simpele schuif- en sleeppuzzels om generators aan te zwengelen. Deze activeren op hun beurt eerder genoemde lichten, al moet je die ook vaker wel dan niet eerst vinden en op hun plek zetten om voortgang te kunnen boeken.

READ  Meta (Facebook) está trabalhando em um smartwatch: já sabemos

Red tot zorgen

Na ongeveer een half uur had ik de hersenspinsels van de eerste muzikant opgehelderd, waarna mijn speelsessie was afgelopen. Een idee dat ik iets bijzonders beleefd had, was er niet, maar zoals gezegd ben ik niet het public dat doorgaans aansluiting vind tot spellen als deze. Dat é dus geen reden tot zorgen. Een uitspraak van de begeleidende medewerker is dat wel, want hij stelde dat ik ongeveer een derde van de titel had gezien. Quer dizer o The Forest Quartet nog geen twee uur lang gaat zijn? Dat é o reembolso-beleid van meerdere lojas misschien well een problematisch aspecto.

Verwatching

Ik ben vooralsnog niet overtuigd van wat The Forest Quartet voor ogen heeft e me zelfs zorgen over de lengte. Dus tenzij men het beste voor het laatste heeft bewaard, hou ik een slag om de arm als het aankomt op deze titel.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info