Verzoenen André Hazes e Monique zich op vakantie? “Ze is puur mee als moeder” | Showbizz

André Hazes e seu ex-Monique Westenberg, vindo de seu momento na Tailândia, conheceu seu amigo André jr. Monique plaatst conheceu de regelmaat van de klok beelden van de vakantie op sociale media, wat somegen doet vermoeden dat er mogelijk weer meer aan de hand is tussen de twee exen. Maar een vriend van André ontkent dat in de Nederlandse ‘Story’. “Monique wéét dat ze puur mee is als moeder. André en zij hebben geen relatie, en er is eigenlijk niemand in zijn directe omgeving die daar nog in gelooft.”

“Hij heeft al die tijd ook nooit bij haar thuis in Berkel en Rodenrijs geslapen”, vervolgt de getuige em ‘Story’. “André está en blijft bijzonder gesteld op Monique, en juist in het bijzijn van kleine Dré zal hij dat extra laten blijken om het gevoel te geven: papa en mama zijn nog altijd gek op elkaar. Kijk, weten natuurlijk hoe André is: het kan zomaar zijn dat hij en Monique intiem zijn tijdens zulke vakanties, of dat nu om een ​​​​omhelzing, een kus op de mond of nog meer gaat. Maar het betekent niets. Zelfs al zou André weer een verzoeningspoging were met Monique, dan gelooft eigenlijk niemand dat ze een kwartaal volmaken. Hij é tot twee keer toe bij haar weggegaan omdat ze hem gewoon niet gelukkig kan maken. Dat dit een derde keer wél zal gebeuren, é voor Monique wellicht een fantasie die ze koestert, maar realistisch is dat niet.”

Em maart vorig jaar gingen André en Monique opnieuw uit elkaar, enkele maanden nadat hij haar ten huwelijk had gevraagd. Hazes ging daarop vrijwel meteen samenwonen conheceu zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen, meu relacionamento foi geen lang leven beschoren. Em setembro werd bekend dat Hazes voorlopig niet zou optreden vanwege een burn-out. Hij é ‘emotioneel uitgeput’. Voor heel 2022 é zijn agenda leeg geveegd.

READ  Jan Verheyen e Lien Willaert co-dirigiram 'Red Sandra': 'Mas só pode haver um capitão em um navio' | Filme

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info