Verdachte em zaak-Maddie McCann beweert em programa de TV een álibi te hebben

© ASSOCIATED PRESS

Het Duitse gerecht heeft formeel een verdachte aangewezen in de verdwijningszaak van Maddie McCann, maar de man zegt nu een alibi te hebben. Os detalhes daarover pas bekendraken binnen enkele dagen, wanneer het exato vijftien jaar geleden is dat het meisje verdween.

“Het nieuws betekent dat het onderzoek nog altijd vordert. Ook al is de hoop klein, we hebben de hoop dat Madeleine nog leeft en dat we met haar herenigd zullen worden nog niet opgegeven”, zeiden Kate en Gerry McCann vrijdag, nadat bekend raakte dat dat de Duitached on het polit polit he form he naar de verdwijning de Maddie.

De verdachte zou de Duitse Christian Brückner zijn, de man die eerder al werd veroordeeld voor pedofilie en verkrachting. Hij zit in hechtenis maar zou nu dus ook formeel in staat van beschuldiging gesteld zijn in de zaak rond Maddie. De beslissing om hem officieel als verdachte aan te wijzen zou mogelijk te maken hebben conheceu het feit dat een verjaringstermijn van vijftien jaar geldt em Portugal.

Álibi

Volgens de Britse krant The Sun zou Brückner aan een tv-zender een entrevista ggeven hebben. Em dat gesprek zou hij verteld hebben dat hij een álibi heeft para avond van de verdwijning van Maddie, em 3 de maio de 2007. Detalhes daarover zijn niet bekend, schrijft de krant nog. Die zullen worden uitgezonden op 3 mei, wanneer het vijftien jaar geleden is dat het meisje verdween.

Brückner heeft nooit echt meegewerkt met het onderzoek. Volgens een bron die dicht op de zaak zit in Duitsland zou hij bijna twee jaar lang geweigerd hebben om commentaar te geven. “Het is verbijsterend dat hij al die tijd zweeg en nu met een verklaring zou komen”, clique aqui. “En het is nog vreemder dat hij dat in een tv-documentaire doet en niet bij de autoriten.”

LEO OK. Detalhes de Nieuwe sobre zaak-Maddie: verdachte maakte zwembaden schoon no hotel waar meisje verbleef

De Duitser zat al Langer in het vizier van zowel de Portugese als Duitse politie. Madeleine McCann esteve em 2007 na Praia da Luz em Portugal. Na een onderzoek van 14 maanden, waarin zelfs de ouders een tijd verdacht werden, sloot de Portugese politie de zaak af in 2008, om ze uiteindelijk vijf jaar later te heropenen. Passou em 2020 kwam de zaak em een ​​stroomversnelling, toen het Duitse openbaar ministerie bekendmaakte dat Brückner als verdachte in de zaak werd beschouwd.

READ  O Talibã está pedindo ajuda da comunidade internacional

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info