“Verboden om dood te gaan”: overdaad aan absurde wetten in Frankrijk inspireert jurist tot nationale wedstrijd

Die “regeltjesinflatie” em Frankrijk é namelijk niet altijd serieus bedoeld. Zo foi o verbo UFO em Châteauneuf-du-Pape een reclamezet om de lokale wijn wereldwijde aandacht te geven. Dat gebeurde… en tegelijk is er nog nooit een UFO gespot.

Dat de burgmeester van Sainte-Colombe-sur-Seine vrouwen wilde verbieden om zich voort te planten, foi bem como um protesto puro. De lokale kraamkliniek em een ​​naburige stad moest namelijk sluiten en dat wou de burgmeester “compenseren”. “We hebben in die zin een decretot uitgevaardigd dat zeker op een provocatie lijkt, maar het is vooral een krachtige en symbolische daad die beantwoordt aan een eenzijdige beslissing met ernstige gejdhevolgen. dest kijd hevolgen”,

Esse Pokémon em Bresolles não é muito bem-vindo, mas você vai precisar de bezorgdheid sobre jonge mensen, um número de telefone fixo na porta de straten van de stad slinterden. A viagraverdeling em Monterau era dan weer een antwoord van de burgmeester op een school die met sluiting bedreigd era, door een tekort aan leerlingen.

O muggenverbod em Briollay foi dez slotte een gevolg van de overstroming van de Sarthe em julho de 2018, wat leidde tot een grote aanwezigheid van muggen in de stad. Inwoners klaagden zo hard bij het stadsbestuur over the “invasie”, dat de burgmeester het verbod uitvaardigde. “Het is humor, om mensen te laten begrijpen dat ik niets kan doen”, verklaarde hij bij AFP.

READ  'Orgia da violência': 2 manifestantes baleados no hospital, 51 presos em distúrbios em Rotterdam

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info