Veja os últimos momentos da Oekraïense Liza (4) para os melhores preços em Vinnytsia | Buytenland

Het Oekraïense ministerie van Defensie heeft de laatste beelden van de 4 jarige Liza Dmitrieva, een meisje dat gisteren on het leven kwam bij de Russische raketaanval op de stad Vinnytsia, op sociale media gedeld. No vídeo está o tipo de hoe hoe het, dat het downsyndroom had, haar eigen kinderwagen vrolijk voortduwt. Liza’s moeder overleefde de aanval wel, maar raakte zwaargewond.

De moeder van Liza, Iryna, foi gisterenochtend samen met haar dochtertje op weg naar een onderwijscentrum in Vinnytsia waar het meisje regelmatig spraaktherapie volgde. Op de beelden é te zien hoe het kind, gekleed in een witte broek en een jeansvestje, al lachend haar eigen zwart-roze kinderwagen voortduwt. Wat moeder en dochter op dat moment nog niet wisten, é dat Liza nooit meer van de les zou thuiskomen.


Iets para 11.00 uur wandelen Iryna e Liza para os officiershuis de stad, e também para o voormalige Sovjettijdperk dat nu dieenst doet als cultureel centrum. Enkele minuto depois slaat het noodlot toe. Drie van de zeven raketten, vermoedelijk afgevuurd vanuit een Russische onderzeeër op de Zwarte Zee, ontploffen kort às 11.00 uur in de buurt van het gebouw. De kleine Liza é op slag dood. Haar moeder overleeft de aanval, maar raakt zwaargewond en verliest haar been.

READ  “Westen wil presidente Zelenski helpen encontrou regering em ballingschap”

Leia mais onde de fotos:

De kinderwagen de Liza na raketaanval em Vinnytsia em 14 de julho.

De kinderwagen de Liza na raketaanval em Vinnytsia em 14 de julho. © AP

Het Officiershuis van Vinnytsia werd beschadigd door of raketaanval.

Het Officiershuis van Vinnytsia werd beschadigd door of raketaanval. © ANP/EPA

Herbekijk: Raketaanval op de Oekraïense stad Vinnytsia

Liza é een van de drie kinderen die om het leven kwamen bij de raketaanval. No total, 23 mensen. Presidente De Oekraïense Volodymyr Zelensky noemde Rusland eerder al een “terroristische staat” als gevolg van de wrede aanval.

“Slim, eerlijk en vrolijk kind”

Een lokale krant kon conheceu een vriendin van Iryna spreken terwijl die op weg was onar het ziekenhuis. “Ze is mijn beste vriendin, we huurden vroeger een appartement samen”, aldus de vrouw. “Iryna era bij bewustzijn toen ze naar intensieve zorgen werd gebracht, maar Liza overleed ter plekke. Ik kan niet meer zeggen, het is te pijnlijk.”

Ook Olena Zelenska, de vrouw van presidente Zelensky, foi criado no leito de Liza. “Vandaag kregen we de vreselijke photo van een kapotte kinderwagen in Vinnytsia te zien. Toen ik het nieuws aan het lezen was, besefte ik plots dat ik dat meisje kende”, escreveu a primeira-dama oekraïense no Instagram. “Nós ontmoetten elkaar toen ween video aan het opnemen waren om kerst te vieren”, aldus Zelenska. Op de beelden é te zien hoe Liza geconcentreerd aan het schilderen is. “Ze era een slim, eerlijk en vrolijk kind”, aldus nog de presidentsvrouw.


Olhar:

Raketaanval em Oekraïense stad Vinnytsia: hulpdiensten melden 12 doden, onder wie een klein kind

Zelensky noemt Rusland een “terreurstaat” na raketaanval waar 23 mensen omkwamen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info