Van snacks om de geestelijke gezondheid te stimuleren tot calorieverbrandende seksposities, deze lifehacks zijn eenvoudig – maar er is een addertje onder het gras

Conheceu je wederhelft naar de sportschool? Het kan je taille geen goed doen.

Volgens een Amerikaans onderzoek verliezen vrouwen waarschijnlijk’s ochtends gewicht en mannen’s avonds.

En het é verre van het enige verrassende geslachtsverschil met betrekking tot levensstijlkeuzes.

Van keep-fit ​​en kip tot seks en diet, we onthullen waarom mannen en vrouwen als choc, sorry, krijt en kaas zijn.

EETPATROON

De mentale gezondheid van vrouwen kan verbeteren als ze minder geraffineerde koolhydraten eten, zoals witte pasta.

Een Amerikaans onderzoek wees uit dat degenen die grote hoeveelheden aten een derde meer vatbaar waren voor depressie.

Kaas kan hen echter ajuda a osteoporose te voorkomen, omdat ze een lagere botdichtheid hebben dan mannen.

Blokes kunnen ondertussen meer puro chocolate eten. Een studie aan de Universiteit van Aberdeen wees uit dat het de bloedkwaliteit verbetert bij beide geslachten, maar meer bij mannen.

Ook wonderen para gongens zijn zinkrijke schelpdieren, die zorgen para gezond sperma e het versterken van de immuniteit.

SLAAP

Mannen kunnen hier misschien ruzie over maken, maar een team van Loughborough University denkt dat het brein van een vrouw hard werkt door the multitasken, dus hebben ze 20 minutos extra kip nodig.

Slaapexpert Jim Horne zegt: “Vrouwen doen veel tegelijk en zijn flexibel, waardoor ze meer van hun brein gebruiken. Daardoor é hun slaapbehoefte groter.”

Jongens slapen beter als ze een bed delen conheceu een partner, terwijl vrouwen vaak gestoord zijn, althans volgens een rapport in the tijdschrift Behavioral Sleep Medicine. Misters zijn ook meer kans dan missers om nachtbrakers te zijn.

SEKS

Ongeveer 40 procent van de dames heeft er spijt van dat ze op een eerste date in bed zijn gesprogen, vergeleken met slechts 27 procent van het andere geslacht.

READ  Miranda heeft twee kinderen conheceu longa covid: 'Ons hele leven is veranderd'

Sterker nog, meer dan een derde van de mannen beweert de liefde te hebben gevonden nadat een eerste date op de klippen gelopen is.

Você pode ver posities verschillende seksuele kunnen voor hem en haar verschillende calorieverbrandingen betekenen. Ze werkt het meest af terwijl ze over haar minnaar gehurkt zit, met haar voeten op de grond.

Voor hem é o melhor ze achterover ligt, benen omhoog en achter haar hoofd.

ENFERMAGEM

Vrouwen zouden vroeg op de dag moeten sporten als ze buikvet willen uitbannen en de bloeddruk willen verlagen, beweert een Amerikaans onderzoek.

Onderzoek heeft ook aangetoond dat een matige tot krachtige fit blijven een 30 tot 40 procent lager risico op borstkanker kan betekenen. Als het gaat om tanken voor een training, é een pré-gymmaaltijd oké voor haar, maar niet zo geweldig voor hem.

Dr. Adam Collins, da Universidade de Surrey, ontdekte dat vrouwen tot 22 procent meer vet verbranden omdat hun lichaam is geprogrammeerd om koolhydraten te beschermen en in plaats daarvan vet te verbranden. Mannen hebben de neiging om koolhydraten op te eten.

VERHOUDINGEN

Getrouwde mannen zijn vaak gelukkiger en gezonder – maar hetzelfde geldt helaas niet voor hun vrouwen.

Paul Dolan, een professor em gedragswetenschappen aan de London School of Economics, conselheiro dat ongehuwde, kinderloze vrouwen meer kans hebben om langer te leven.

Aan de outro kant kunnen kerels morrem em het huwelijksbootje zijn getreden, zien dat hun carrière verbetert – e een betere kans hebben om no top én procent van de verdiners te komen.

Ze zullen waarschijnlijk ook langer leven, minder vatbaar zijn voor hoge bloeddruk en obesitas vermijden.

READ  Het beste moment om te bewegen voor een goede nachtrust - Gezondheid

Professor Dolan voegt eraan toe dat getrouwde mannen de neiging hebben om “te kalmeren”, minder risico’s te nemen en meer geld te verdienen.

3

Blokes kunnen meer pure chocolade eten - een onderzoek aan de Universiteit van Aberdeen wees uit dat het de bloedkwaliteit verbetert bij beide geslachten, maar meer bij mannen

3

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info