Van koning Charles tot prins Archie: hoe de dood van de Queen een heuse stoelendans met adellijke titels in gang zet

Koning Charles: een naam conheceu een eerder bedenkelijke reputatie

A palavra “Charles III”, dat betekent dat er ook nog enkele andere Karels op de troon moeten gezeten hebben. Maar die hebben geen al te beste historische reputatie.

De erste koning Charles (Karel I) Werd gekroond em 1625. Hij era een man die de absolute macht nastreefde. Você vai encontrar o parlement. Het leidde uiteindelijk tot een heuse burgeroorlog. Karel werd afgezet en onthoofd en de monarchie werd zelfs mesmo afgevoerd.

Pas 11 jaar depois werd Engeland weer een koninkrijk, toen Karel II op de troon werd gehesen. Ook hij teve uma relação de Hogst Wankele com o Parlementen em Stond Daarnaast bekend als Iemand die Massa’s Geld uitgaf aan Oorlogen. Tijdens zijn heerschappij brak ook de pest uit in England en la verwoestte de “Grote Brand” Londen.

En dan era er nog Karel Edward Stuart, ook bem Bonnie Prince Charlie genoemd, die in de achttiende eeuw met een opstand zijn rechten op de Engelse troon probeerde op te eisen. Hij foi de kleinzoon van katholieke koning Jacobus II, die was afgezet ten voordele van de protestante lijn van de familie. Bonnie Prince Charlie werd door zijn volgelingen steevast besttempeld als koning Karel III, maar die titel heeft hij nooit officieel kunnen voeren.

READ  Princesa Claire aparece pela primeira vez em quase dois anos ...

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info