Vakbonden eisen hogere vergoeding para verplaatsingskosten van werknemers, acties volgen op 13 mei | Trabalho

De onderhandelingen in de Groep van 10 over hogere vergoedingen in de verplaatsingskosten for werknemers hebben niet tot een akkoord geleid. De vakbonden eisen em een ​​gemeenschappelijke verklaring dat er snel een extra tussenkomst wordt toegekend. Om die en outro eisen kracht bij te zetten, vinden er op 13 mei verschillende acties plaats, onde meer em Limburg, West-Vlaanderen e Vlaams-Brabant.

Volgens het gemeenschappelijk vakbondsfront willen de werkgevers opnieuw het onderste uit de kan halen, terwijl ze hun werknemers zelf in de kou laten staan. “Zo weigeren ze elke extra inspanning, maar willen ze dan weer wel dat de regering extra middelen voorziet om de energiekost van de bedrijven te verminderen”, aldus de Bonden.

Nochtans worden ook de werknemers geconfronteerd met de sterke stijging van de benzine- en dieselprijzen. O ABVV, ACV e ACLVB têm todos os dados de acesso extra para o meio ambiente de voelbaar e estão em estado de verhouding tot de stijgende marcastofprijzen. En dat para todos os werknemers die hun eigen waen moeten gebruiken para hun woon-werkverkeer.

De vakbonden willen ook dat de werkgevers hun veranwoordelijkheid nemen, zeker também het gaat om professionele verplaatsingen. Todos os slots podem ser usados ​​para qualquer pessoa que tenha absolut niet dat de terugbetaling van het woon-werkverkeer op een de várias outras palavras gekoppeld aan het loonniveau van de werknemer.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info