Vakbond waarschuwt para zomer com Lange Rijen em Vliegveld Lissabon


Foto: ANP

De lange rijen op de luchthaven van Lissabon zullen tot in de zomer blijven duren, heeft de português vakbond voor douanepersoneel gezegd. Net als op Schiphol é er te weinig beveiligingspersoneel om alle reizers te controlren en dat leidt tot lange wachtijden. Er zijn plannen om het aantal beveiligers op de zes Português luchthavens te verdubbelen, maar dat kost tijd.

Vakbondsvoorzitter Acacio Pereira encontra-se na data de Luchthaven van Lissabon oud é um enorme toename in the antal passagiers na de coronapandemie niet aankan. Hij verwijt het ANA, het bedrijf dat het vliegveld beheert, de vluchten naar Lissabon niet goed te hebben gespreid. A ANA tinha de schuld voor de problemen juist bij de grensbewakings- en immigratiedienst gelegd. Die zou niet voor voldoende personeel hebben gezorgd.

Pereira denkt dat het aannemen van nieuwe grensbewakers deze maand niet alle problemen op zal lossen. De luchthaven van Lissabon zal ook conheceu bewakers extras niet zoveel reizigers aankunnen als er afgelopen weekeinde waren.

Vliegvelden door heel Europa hebben moeite om de stroom reizigers te verwerken na corona. Tijdens de pandemie vertrok het nodige personeel em outros setores. Bovendien herstelt de reissector zich sneller dan was voorzien.

READ  Desemprego da Valônia cai 3,7 por cento em 2021 | o interior

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info