Uma controvérsia sobre verkrachtingsverhaal: Johan Derksen pode ir atrás de você na tv | televisão

Het Nederlandse programa de TV Vandaag dentro keert terug op televisie. Een afwezigheid de ruim twee weken zal de dagelijkse meningenshow de Wilfred Genee, René van der Gijp e Johan Derksen podem ser encontrados quando op de buis zijn. Dat bevestigt Derksen aan AD.nl.

Nu pas blijkt dat Derksen naar eigen zeggen niet é optestapt vanwege de mediarel, maar omdat het trio geen rugdekking kreeg van de Talpa-directie. Die plooien zijn nu glad gestreken. Derksen stapte vervolgens op in Genee en Van der Gijp verklaarden zich solidair. Intussen é um dos melhores programas de gewerkt aan de terugkeer van het programma, omdat het én van the best scorende programma’s was op de zender SBS6.

Er ontstond een storm van protest en verontwaardiging in Nederland, nada Derksen een anekdote vertelde uit de tijd, vijftig jaar geleden, toen hij bij Veendam voetbalde. Hij zou een dronken vrouw conheceu een kaars hebben gepenetreerd. Mais tarde corrigeerde hij dat, toen tinha hij de kaars rechtop tussen haar benen gezet.

Bekijk hier nog eens het integrale fragment:

Reações de Boze

Derksen zegt niet opgestapt te zijn door alle boze reacties. “Tegen al die hysterische reacties ben ik wel bestand. Pissige columnisten en opgewonden dames aan talk show tafels die leeglopen kan ik ook wel hebben. Ik kan wel tegen een stootje. Als je met de tapete tegen de muur staat, verwacht ik wel wat steun van de Talpa-directie, maar daar heb ik niets van gemerkt. Nada ik twee avonden achteren mijn spijtbetuigingen uitte, meldde onze directoreur vlak for uitzending, dat de directie de volgende dag zou vergaderen over het programma wat voor ons in plaats kwam. Conheci outras madeiras, nogmaals je desculpas aanbieden. Paul Römer vertelde op de radio dat het programma niet meer van deze tijd was en John de Mol keurde een gênant persbericht goed, waarin anangekondigd werd, dat ik ‘s avonds opnieuw desculpas zou aanbieden. Ik blijf niet aan de gang. Ik ben aan een verhaal begonnen van vijftig jaar geleden. Halfweg wist ik niet meer hoe het precies era gegaan, toen heb ik er, in de sfeer van het programma, een smeuïg eind aan geluld. Helemaal fout, ik neem alle schuld op me.”

READ  Centenas de milhares de pessoas sem eletricidade na costa leste das notícias meteorológicas dos Estados Unidos

‘De Snor’ werd bedolven onder kritiek. Patrocinadores trokken zich terug en tafelgaste Roos Schlikker zegde haar medewerking op, terwijl het Openbaar Ministerie verklaarde een onderzoek in the stellen.

“Ik kan niet ontkennen dat ik enige onrust veroorzaakte”, zegt Derksen. “Maar De Mol wist wie hij binnenhaalde”. Hij wilde spraakmakende televisão em goede kijkcijfers, daar zorgen wij voor. Hij wist ook, dat nós af en toe voor een relletje zorgen. Eu begrijp wel, dat hij de laatste tijd wel erg veel bagger over zich heen krijgt, maar ik verwacht van de Talpa-baas, dat hij zich niet laat beïnvloeden door een hetze op social media.”

Steunbetuijingen

Volgens Derksen regende het steunbetuigingen nadat het trio was opgestapt. “De postbode em Grolloo tinha drukke dagen. Também ik por breve werd betaald, liep ik binnen, zei hij. De cancel- en wakebeweging maakt veel lawaai. Dat geldt ook para a estrutura gekwetsten. Onze doelgroep bestaat grotendeels uit de zwijgende meerderheid. Mensen die nooit een plataforma krijgen om hun mening te ventileren. Na verloop de tijd bleek o groep veel groter dan de al die druktemakers. Ik bedolven onder mails, brieven, bloemen en sigaren. Het waren hartverwarmende reacties, mijn dank daarvoor. Om al die mensen een plezier te doen en alle tegenstanders de indruk te ontnemen dat ze gewonnen hebben, ben ik bereid weer aan te schuiven. En dat doe ik ook een beetje om Miss Arrogantie 2022, Sigrid Kaag, te pesten.”

Ook Noa Vahle, da dochter de Linda de Mol, trabalhou com todos os outros também como redator de ‘Vandaag Inside’, com o programa de votação de Wilfred Genee, René van der Gijp e Johan Derksen. De zij haar baan als redacteur bij ‘Vandaag Inside’ zal voortzetten, is voorlopig nog niet geweten..

READ  Poolse burgmeester zet Salvini te kijk com pró-Poetinverleden

Olhar: RECONSTRUCTIE: Twee nieuwe seksschandalen op en dezelfde tv-avond: hoe tv-kijkend Nederland em 26 de abril de 2022 nooit zal vergeten (+)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info