Última semana na Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ e Spotify (semana 22)

Este é o fim de semana e dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van filmes em série tot e-books e muziek op Spotify, Nieuw deze semana heeft het allemaal. Aqui você encontra novos filmes, séries, músicas e e-books.

Netflix

Borgen – Poder e Glória (S01)

De carrière van minister van buitenlandse zaken Birgitte Nyborg staat op het spel wanneer een conflito sobre olie in Groenland een internationale crise dreigt te worden.

Borgen – Power & Glory kijken

Interceptor

Een luitenant van het leger gebruikt haar jarenlange tactische training om de mensheid te redden van zestien kernraketten die in de VS zijn gelanceerd, terwijl een gewelddadige gecoördineerde aanval tegelargenskeafton.

Interceptor kijken

HBO Max

Nº 10

Günter é também conhecido como Gevonden een Duits bos. Vier decennia depois leidt hijeen normal leven. Hij vraagt ​​​​zich niet af waar hij vandaan komt, totdat een vreemdeling op een brug én enkel woord in zijn oor fluister

Nº 10 kijkens

Amazon Prime Video

Os Garotos (S03E01-E03)

THE BOYS é een oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden, zo populair als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en aanbeden als goden, hun superkrachten misbruiken, in do plaats van er iets. De machtelozen nemen het op tegen de supermachtigen. The Boys fez um heroische tocht om de waarheid blot te leggen sobre ‘The Seven’ e de steun die ze van Vought krijgen.

Os meninos kijken

Disney+

Estrela de Hollywood

Stargirl Caraway reist de Mica naar een grotere wereld de muziek, dromed e mogelijkheden.

Vestidos de Hollywood Stargirl

Videoland

Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband (S01)

Emile Ratelband stend bekend als dé positiviteitsgoeroe van Nederland, maar é lang niet altijd mesmo positief in het nieuws geweest. Hij besluit Nederland foi verlaten en wil emigrar naar Tailândia. Nós volgen hem na docuserie Op Hete Kolen: Het Leven Volgens Emile Ratelband. Vanaf 3 juni te zien.

Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband kijken

Ziggo

Corajoso

Joe é um houthakker woont em de bergen. Hij wordt geconfronteerd conheceu een stel drugkoeriers em zijn afgelegen hut. Zij weten echter niet dat de Joe twee krachten bezit: een die vecht voor zijn family en een die ervan geniet om te doden.

kijken corajoso

Pathé Thuis

Ouro

Em niet al te verre toekomst ontdekt een door de woestijn trekkende zwerver de grootste goudklomp die ooit gevonden is. Hij moet het beschermen tegen dieven en wilde honden terwijl hij midden in barre omstandigheden op z’n partner wacht.

kijken de ouro

Spotify

Prince and The Revolution: Live (2022 Remaster)

Prince and The Revolution: Live (2022 Remaster)

Kobo

Bloodgabbers

Dit livro vervolgt de geschiedenis van de toekomstige Heinekenontvoerders – zoals deze começam em Wij Willen Gangster Worden. Bloedgabbers começaram espetaculares e conheceram uma nova porta em Amsterdam. Die eindigt em een ​​wildwest-achtig vuurgevecht tussen criminelen en politie. Hoewel Jan Boellaard zwaargewond raakt weten de mannen te ontkomen. Gaandeweg verschuift de hierarquia binnen de groep e groeit de rol van Cor van Hout. Você pode visitar o amigo da escola Willem Holleeder, que é feito por ele, no clube de amigos Boellaard, Meijer e Van Hout. De Amsterdamse bloedgabbers plegen de ene brutale overval na outra. Oa é er de beruchte overval op de Makro em Duivendrecht. Van hun buit, die in de miljoenen loopt, leven de mannen op grote voet. Soms gaat het fout tijdens een overval, maar dat zien ze als onderdeel van hun leerproces. Keer op keer heeft de politie het nakijken. Nu, vele jaren depois, wordt het raadsel wie er achter de overvallen zaten definitief opgelost.

Bloedgabbers lezen

Última semana na Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ e Spotify (semana 22)

Meer nieuw deze semana!

Nós hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Você não quer ver outros novos filmes, séries e músicas para streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week Aqui você encontra tudo que está no Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis e Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be para novos filmes e séries da Netflix.

READ  Avaliações do iPhone 13 Pro (máx.): Estas são as primeiras avaliações

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info