UE-lidstaten lijken op weg naar akkoord over noodplan gas | Buytenland

De Europese Commissie, het dagelijks bestuur van de Europese Unie, apresenta vorige week een energienoodplan met de naam Save gas for a safe winter (Spaar gas voor een veilige winter) omdat ze er geen vertrouwen in heeft dat het Russischeven gas zloe bl. Volgens een woordvoerder passado de ankondiging manag van het Russische staatsgasconcern Gazprom dat het woensdag de gaslevering via de belangrijke pijplijn Nord Stream 1 verder verlaagt naar 20 procent van de maximale capaciteit “precies no cenário” waar de commissie voor waarschuwt.

Brussel ziet niet alleen een risico por dagelijkse zaken als verwarming en koken, het afsluiten van de gaskraan kan ook de economie schaden. Dat zou alle EU-landen treffen, ook lidstaten die minder of niet afhankelijk zijn van Russisch gas en het nut van energiebesparingen niet direct inzien. De commissie vreest dat bijeen volledige Russische alavancar a economia europeia tot 1,5 procent kan krimpen en roept de lidstaten op tot solidariteit met elkaar.

O plano de gás pode ser feito à medida da porta dos embaixadores da UE para viajar para os ministros da energia em Bruxelas. Volgens ingewijden is er veel weerstand tegen de wens van de commissie om in geval van nood, bijvoorbeeld als de aanvoer van gas stokt of de vraag hard oploopt, te kunnen ingrijpen door besparingen verplicht. te stellen

Tudo bem: Poetin waarschuwt voor minder gasleveringen

READ  Bitcoin não pode chegar a 16.000 euros por uma enorme inflação » Crypto Insiders

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info