Twee doden bij schietpartij no McDonald’s Zwolle

Themabeld © Shutterstock

Você pode participar de um restaurante McDonald’s em Zwolle-Noord, em woensdagavond rond 18.00 uur twee doden gevallen. Dat meldt de politie. Aanvankelijke meldde de politie én dode, daar kwam later op de avond nog een dodelijk slachtoffer bij. Mais de identiteit van de slachtoffers é nog niets bekendgemaakt.

De Telegraaf

Er é geen verdachte aangehouden. Na de schietpartij vliegt er een politiehelikopter boven de stad, die vermoedelijk jacht maakt op een dader.

Er é nog niets bekend over de aanleiding van de schietpartij. Volgens lokale media waren er ook ouders met kinderen no restaurante toen er geschoten werd. De politie kan geen aantallen noemen, maar geeft wel aan dat ze graag in contact wil komen met mensen die de gebeurtenissen hebben gezien.

Omgeving afgezet

Geschrokken door het schieten, hebben mensen die een veilig heenkomen zochten spullen achtergelaten. Agente loopen bij het restaurante com kogelwerende investn rond. De omgeving van het restaurante é afgezet.

Volgens omstanders zou er in de nasleep van de schietpartij een opstootje zijn ontstaan ​​tussen de politie en de familie van de slachtoffers. RTV Oost meldt dat de slachtoffers ‘naar verluidt twee invloedrijke zakenmannen van Türse komaf zijn’. Volgens de regionale zender melden getuigen dat de schutter de McDonald’s kwam binnenlopen en eerst eten bestelde. Daarna zou hij aan een tafeltje zijn gaan zitten en opende hij het vuur op twee mannen, die naast hem zaten te eten.

Volgens de politie é o pessoal de fastfoodketen em veiligheid gebracht.

O conteúdo do seu estado inclui uma rede de mídia social dat cookies wil schrijven of uttlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

READ  Bolsas europeias abrem em mais

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info