Tribune stort em bij stierengevechten na Colômbia: 4 doden, honderden gewonden en paniek in de straten door ontsnapte stier

Ok kindje van én jaar onder de slachtoffers

Honderden mensen keken em uma arena em El Espinal, na Colômbia, naar een stierengevecht toen een deel van de tribune het plots begaf. Zeker vier mensen, onde wie een kindje van veertien maanden, zijn daarbij om het leven gekomen. Minstens 300 outros toeschouwers moesten gewond naar het ziekenhuis worden gebracht, aldus lokale media.

mtm, cdh, adb

Naar aanleiding van de feesten van San Pedro stond zondag een popular stierenvechtfestival op het programma em El Espinal, na Centraal-Colômbia. Het ging om een ​​’corraleja’, waarbij leden van het publiek worden aangemoedigd om de ring in te gaan en de stieren aan te vallen. Henderden mensen waren aanwezig, toen een deel van de drie verdiepingen hoge houten tribune plots instortte.

Hoewel erder ook sprake foi van zes en zelfs acht doden, gaat het in de officiële regeringscommunicatie nu over vier doden. Het gaat om twee vrouwen, een man en een kindje van veertien maanden, aldus de Colombiaanse minister van Volksgezondheid. Er vielen ook vele honderden gewonden, van wie er 322 naar het ziekenhuis moesten worden gebracht. Vier slachtoffers zouden nog op de afdeling intensieve zorgen liggen. Plaatselijke ziekenhuizen, waaronder San Rafael, hebben hun noodplannen geactiveerd.

Ontsnapte stier

Volgens de krant El Tiempo wist een stier na het incidente te ontsnappen, waarna paniek ontstond in the straten van El Espinal. De burgemeester van de stad vraagt ​​​​inwoners om minderjarigen naar zijn kantoor te brengen, zodat ze herenigd kunnen worden met ouders die gescheiden raakten van hun kinderen.

READ  A erupção vulcânica submarina em Tonga era óbvia para nós

Wat er precies gebeurd is, is voorlopig onduidelijk. Presidente Iván Duque kondigde aan een onderzoek te vragen. De gouverneur van Tolima zou de burggemeesters de zijn departement nog for het ongeval gevraagd hebben om shows the leiden tot dierenmishandeling op the schorten. Er zal een disciplinair onderzoek geopend worden tegen de burgmeester van El Espinal, kondigde het openbaar ministerie intussen aan. De burgmeester zou niet aan de eisen voldaan hebben voor actieplannen voor rampenzorg.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info