Trane para o amigo de Mia em cima da palavra mais antiga de ‘block’-knop gebruikt: ‘The Voice Kids’ schakelt versnelling hoger | Showbizz

televisãoÚltima semana de Audições às Cegas, o jovem Duncan Laurence conheceu seu talento em ‘The Voice Kids’. Outros treinadores maakten em deze tweede aflevering dan ook gretig gebruik van de ‘block’-knop, waarmee ze elkaar buiten spel konden zetten.

“A semana Vorige foi a semana de Duncan zijn, maar nu é het wel goed geweest. Hij heeft al heel wat goede kandidaten na equipe zijn. Nu is het aan de girls!”, Lacht Laura Tesoro bijvoorbeeld. En de dames hebben daarvoor een duidelijk plan bedacht. “A estratégia é: bloquear o momento justo nos outros treinadores e tontje lager laten zingen”, clique com Marthe, Julia e Hanne van K3.

De treinadores halen in ieder geval alles uit de kast om de jonge talentosjes te overtuigen om voor hen te kiezen. Zo belooft Metejoor om z’n allerbeste koprol te tonen als Gloria voor hem kest (zie onder) en spannen de vier vrouwen openlijk samen. Wanneer Laura geblockt wordt, mant ze de jonge kandidaat aan om voor K3 te kiezen. “K3 gaat je echt niet in een glitterkleedje steken, isso é een misvatting. Ik heb ze hier al drie seizoenen bezig gezien en ze doen het fantastisch. Allez, niet dat ik partij kies”, lacht Laura.

Duncan Laurence não tem nada aan zijn hart komen en koos er dan maar voor om de show zelf te stelen. Em 2014, hij zelf mee aan ‘The Voice of Holland’ conheceu o número ‘Sing’ van Ed Sheeran. Dat wilden de outros treinadores maar al te graag nog eens horen. En dus kroop Duncan maar wat graag opnieuw het podium op.

READ  Monique ontkent geruchten sobre hereniging conheceu André Hazes: “Heel bijzonder” | Showbizz

Samuel houdt van surfen, skiën, schaken en muziek. Olá para o número ‘Falling’ de seu ídolo grote Harry Styles. Todos os treinadores zijn dolenthousiast e draaien allemaal om voor Samuel. Alleen wordter er voor de eerste keer ook een ‘block’ uitgedeeld. De K3’tjes hebben Duncan Laurence geblokkeerd. En conheci reden, zo blijkt, quero Samuel geeft meteen toe dat hij heel graag no time van de Nederlander tinha gezeten. Daar weet Laura Tesoro wel raad mee: “Wij hebben allebei ‘The Voice’ gedaan, allebei het Songfestival gedaan. Dus eigenlijk ben ik een perfeito Plano B”, pleit ze. “Ik been beetje zoals Duncan!” Een raad die Samuel opvolgt, quero o hij kest para Laura. “Eigenlijk ben ik K3 heel dankbaar”, zegt Laura. “Want zij hadden Duncan al geblockt, dus ik moest alleen Metejoor en K3 nog maar van tafel praten.

Um momento emocionante de audição de Mia. Zij trouxe o número ‘True Colors’ de Cindy Lauper. Helaas draait niemand voor haar om. Dat zorgt voor traantjes bij de jonge zangeres. “Ik voel me heel slecht”, klinkt het, wat haar een knuffel en de steun van Duncan oplevert. Waarom dit haar zo raakt? “Ik had een beste vriend en die is drie jaar geleden overleden”, geeft ze toe. “Ik wilde dit voor hem zingen.” En dat zorgt ook voor heel veel emoties bij de juryleden. Laura e K3 moeten zelf ook een traantje wegpinken. “Heb je hem gevoeld in de zaal? Dat is het allerbelangrijkste”, verzekert Duncan haar. “Dat jij dit voor je allerbeste vriend doet, dat vind ik zo mooi. Ik denk dat iedereen dat mooi vindt.”

READ  Martien Meiland responde pela primeira vez após uma revolução na mídia: "Tudo ficará bem" | show biz

De jonge Gloria trouxe o número ‘Heather’ de Conan Gray. “Je hebt een hele pure stem, ik heb echt genoten”, clique aqui em Metejoor, net als Laura omdraait. Ook zij é um entusiasta: “Ik ben zo blij dat ik ben omgedraaid. Não deixe de praticar dame staat hier ons! Jij ziet er al uit als een echte artiest. Ik zie al aan jou dat jij eigenheid hebt en dat hoor je ook in je stem. Ik was tot het einde vergeten waarom ik hier zat, ik was gewoon aan het genieten van je performance”, bezweert ze Gloria. Metejoor krijgt het alvast benauwd: “Wat moet ik doen om jou in m’n team te krijgen? Moet ik een koprol doen, de een salto? Ik ga todo o caminho om jou te overtuigen.” Al blijkt dat niet genoeg te zijn om Gloria te overtuigen: ze kest for Laura.

Alle optredens van de avond herbekijken? Je vindt ze na lista de reprodução hieronder.

LEES OK:

Allereerste rapper maakt zijn opwachting en tranen van ontroering bij de júri: ‘The Voice Kids’ mist zijn start niet

Treinadores krijgen het aan de stok e kritische oma em ‘The Voice Kids’: “Ik zou gedraaid hebben!”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info